Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38

  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
  • Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Un amplificator multicanal din clasa LE

NuPrime MCH-K38 este un amplificator de putere multicanal din clasa LE conceput pentru o calitate impecabila a sunetului pentru sistemele home theater, cat si pentru ascultarea muzicii. Continand piese de calitate si o comutare avansata a amplificatorului la 550kHz, MCH-K38 livreaza 210 watti in 4 si 8 Ohmi per canal. Fiecare pereche de canale de iesire poate fi unita pentru a dubla puterea la 400W la 4 si 8 ohmi. NuPrime MCH-K38 vine cu 8 seturi de intrari RCA si intrari XLR balansate. Cu un design autorezonant (self-resonant), frecventa de comutare la 550 kHz PWM a amplificatorului se adapteaza constant la semnalul de intrare, la cerintele privind curentul de iesire si la variatiile de impendanta ale boxelor. Viteza exemplara, acuratetea si dinamica rafinata descriu foarte bine sunetul caracteristic NuPrime.

Amplificatorul MCH-K38 este derivat din modelul ULCAM (Ultra Linear Class A Module)+ clasa D, introdus pentru prima data in IDA-8. Imbinand un circuit de amplificare puternic, single-ended, de inalta impedanta, in etajul de preamplificare, cu un etaj de putere bine integrat, specific clasei D, sunetul emis de MCH-K38, de o bogatie asemanatoare celei a amplificatoarelor cu tuburi si viteza sa extraordinara, va impresiona cu siguranta audiofilii. Folosind o sursa de alimentare de 1000W si un grup de condensatoare CMA, MCH-K38 valorifica din plin capacitatea designului de clasa A+D de a livra cantitati imense de putere si viteza, atunci cand acestea sunt solicitate de unul sau mai multe canale.


Sunetul NuPrime

Soundstage vast

Gama dinamica larga, cu viteza foarte mare

Distorsiuni si zgomot foarte reduse

Muzica este redata dintr-un fundal impecabil, cu detalii delicate si nuante intacte

Pe scurt, sunetul NuPrime se deosebeste de - si se ridica deasupra - sunetului moale, confortabil asociat cu majoritatea amplificatoarelor cu tuburi, si de sunetul uscat, clinic asociat adesea cu amplificatoarele cu tranzistori si bazate pe tehnologia de comutatie. Rareori reuseste un amplificator sa realizeze un echilibru ideal intre timbre texturate si armonii, o dinamica uimitoare, detalii rafinate, un soundstage excelent, multidimensional si un fundal de liniste profunda.


Panoul din spate:

Panoul posterior al NuPrime MCH-K38 consta din 4 seturi de module de iesire pentru amplificatoare stereo. Fiecare set poate fi unit intr-un amplificator mono, facand ca MCH-K38 sa fie versatil in materie de selectie a canalelor. Aceasta optiune permite lui MCH-K38 sa suporte 8 canale (toate setate pe stereo), 7 canale (1 setat mono si 3 stereo), 6 canale (2 mono si 2 stereo), 5 canale (3 mono si 1 stereo) si 4 canale (toate mono).

Alegeti fie intrarea RCA sau XLR si asigurati-va ca ati setat comutatorul corect.

Asigurati-va ca ati setat comutatorul pe Stereo.

Asigurati-va ca ati conectat bine cablurile la intrarile dorite.

Conectati cablurile boxelor la terminalele de iesire. Nota: Randul de sus este pozitiv iar randul de jos, negativ.Alegeti fie conexiune RCA say XLR si asigurati-va ca ati setat comutatorul corect.

Asigurati-va ca ati setat comutatorul pe Mono.

Asigurati-va ca ati conectat bine cablurile la intrarile dorite. Va rugam sa conectati la conectorii albi. Conectorii gri nu functioneaza in modul Mono.

Conectati cablurile boxelor la terminalele de iesire.


Codul de control al telecomenzii MCH-K38

Cumparatorii au optiunea de a achizitiona o telecomanda sau de a folosi o telecomanda programabila pentru a controla MCH-K38.

000Eh // POWER ON
0010h // POWER OFF
0004h // CH 1
001Ch // CH 2
0000h // CH 3
0002h // CH 4
0003h // CH 5
0006h // CH 6
000Ch // CH 7
0005h // CH 8

Specificatii Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38

Specificatii Specifications:
Inputs:
RCA: Un-Balanced input x 8
XLR: Balanced input x 8
Outputs:
Stereo Speaker Out x 8
Mono Speaker Out x 4
Power: 8 X 210W at 4 & 8 Ohms / 4 X 400W @ 4 & 8 Ohms.
MCH-K38 is able to maintain the same power rating at 8 Ohms due to a large power supply.
Standby power: 115V/230V at 40W with all 8 channels turned on. 22W with 2 channels turned on.
Gain: x 22 THD+N: 0.02% (Stereo) / 0.01% (Mono)
Input Impedance: 47k Ohms
Frequency Response: 10Hz to 50kHz
Signal to Noise Ratio: 80dB at 1W, 10W, 100W
Worldwide AC voltage: (115 VAC / 230 VAC)
AC Fuse: Slow-blow, 7A, 250VAC
Dimension: 430.3 mm W x 378.7 mm D x 98.55 mm H (including feet)
Weight: 14.5 kg
Color: Black
Power On Trigger Cable: Use any 3.5mm male to male stereo audio cable
Warranty: 2 Years
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME Audio

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME este implementarea unui chip logic numit FPGA, care inlocuieste rezistoarele foarte scumpe din arhitectura unui preamplificator/DAC de top. Astfel, NUPRiME se afla in postura unui gigant din lumea audio care-si permite sa-si vanda minunile cu preturi pe care si le poate permite orice pasionat. 

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere Multicanal NUPRiME MCH-K38. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare