Amplificator de Putere Chord Electronics Ultima 6

  • Amplificator de Putere Chord Electronics Ultima 6
  • Amplificator de Putere Chord Electronics Ultima 6
  • Amplificator de Putere Chord Electronics Ultima 6
  • Amplificator de Putere Chord Electronics Ultima 6
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere Chord Electronics Ultima 6 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
43.499,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 7249.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Chord Electronics ULTIMA 6

Tehnologiile inovative curate de putere si componentele personalizate din gama de amplificatoare stereo de putere Chord Electronics sunt factorii care au propulsat seria Chord ULTIMA la statusul legendar in studio sau in afara studioului. Abilitatea de reactie instantanee si livrare a puterii, mentintand transparenta si distorsiuni extrem de reduse, va ofera o capodopera.

ULTIMA 6 este in prezent cea mai accesibila solutie din familia ULTIMA de generatie urmatoare de amplificatoare de putere. Se bazeaza pe predecesorul premiat, SPM 1050 MK II, adaugand topologia de amplificare de generatie urmatoare ULTIMA.

Noul model de 180W, care beneficiaza de circuitul dual-feed-forward al lui John Franks, livreaza un raspuns ultra rapid, alaturi de putere fara efort pentru o dinamica uimitoare, sincronizare, si fidelitate fara rival.

De 30 de ani, noua topologie dual-feed-forward ofera performante avansate si este primul circuit nou din ultimele trei decenii. Amplificatoarele ULTIMA au fost concepute pentru cele mai rafinate sisteme hi-fi.

ULTIMA 6 dispune de 32 de dispozitive de putere proprietare MOSFET care necesita cel mai avansat si rafinat circuit, dispunand de distorsiuni foarte reduse, operare de amplificare de mare voltaj la viteza foarte mare: 300 volti pe microsecunda.

ULTIMA 6 imparte acelasi ADN precum monoblocurile de referinta, insa beneficiaza de practicabilitate si accesibilitate superioara, datorita unei puteri de iesire diferite.

Carcasa renumita din aluminiu solid ofera o incinta high-end non-rezonanta pentru partea electronica si este prezentata cu o fatada de 28mm grosime.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator de Putere Chord Electronics Ultima 6

Specificatii
Dimensiuni: (H x W x D): 18 x 48 x 36cm (cu Integra Legs)
15 x 42 x 36 cm (cu blocurile laterale optionale)
Greutate: 22.4 kg
Putere RMS: 180W RMS per channel @ 0.005% distortion into 8Ω
Raspuns in frecventa: -1dB − 0.5Hz − 100kHz
THD: 0.005% distortion
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere Chord Electronics Ultima 6. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare