Amplificator de Putere Chord Electronics Etude

  • Amplificator de Putere Chord Electronics Etude
  • Amplificator de Putere Chord Electronics Etude
  • Amplificator de Putere Chord Electronics Etude
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere Chord Electronics Etude are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
27.499,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 4583.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Chord Electronics Etude

Familia multi-premiata Choral de la Chord Electronics nu a sunat niciodata mai bine. Etude este un amplificator stereo de 150w, clasa AB, dispunand de prima topologie fundamentala de la infiintarea Chord Electronics in 1989, ce utilizeaza tehnologii avansate regasite in industria aerospatiala. Choral Etude a fost proiectat pentru a completa si exploata potentialul maxim al multi-premiatului DAC DAVE, ce are functionalitate si de preamplificator, iar noua topologie are o livrare de putere si mai rapida decat a design-urilor existente, oferind o dinamica de neegalat, o livrare a informatiilor tranzitorii realista, plus un control facil asupra boxelor.Designul Etude este bazat pe tehnologia de amplificare multi-feedback si feed-forward error-correction ce regleaza si compenseaza in mod inteligent liniaritatea individuala a structurii laterale de inalta putere proprietara MOSFET de 250W. In interior se situeaza trei unitati de alimentare individuale de inalta frecventa. Desi amplificatorul este evaluat in mod conservator la 150W in 4 Ohm, daca folositi Etude in modul bridged mono, puteti mari puterea la 300W in 4 Ohm.

Class AB Sliding Bias

HF Switch Mode Power Supply

Chord MOSFET Construction

Fully Balanced Circuitry

Fan Cooled

Stereo Balanced XLR Inputs

Stereo Unbalanced RCA Inputs

Solid Aluminum Chassis


Bridgeable to 300w - 4Ohm

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator de Putere Chord Electronics Etude

Specificatii
Alte caracteristici: Gain: 30dB
Channel Separation: Better than 95dB
Input Impedance: 100kΩ Unbalanced/Balanced
Input Capacitance: <30pf
Output Impedance: 0.02Ω
Output Inductance: 2.6μH
Greutate: 3.45kg
Putere RMS: 150w RMS per channel @ 0.05% distortion into 4Ω
Raspuns in frecventa: 5Hz − 100kHz +/- 0.5dB
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere Chord Electronics Etude. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare