Amplificator de Putere Bryston Powerpac 300

  • Amplificator de Putere Bryston Powerpac 300
  • Amplificator de Putere Bryston Powerpac 300
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere Bryston Powerpac 300 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
Solicita pret!

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bryston PowerPAC 300

amplificator de putere, mono

Amplificatoarele Bryston PowerPac sunt o versiune modulara mono ale amplificatoarelor Bryston stereo foarte populare, dar concepute pentru a fi utilizate in aplicatii unde portabilitatea, sunetul de calitate si flexibilitatea sunt de prima importanta.

Amplificatoare PowerPac sunt o alegere perfecta pentru utilizarea ca amplificator de putere portabil, care poate fi atasat direct la partea din spate a difuzorului dumneavoastra. Aceasta ofera posibilitatea utilizarii unui cablu scurt de conectare rezultand într-o interfata mult imbunatatita intre difuzor si amplificator. Amplificatoarele PowerPac pot fi, de asemenea, fixate pe perete pentru utilizarea în domeniul echipamentelor audio / video de sisteme surround (stânga / dreapta / centru / spate), în cazul în care este necesar un modul ascuns. O utilizare suplimentara ar fi în sistemele audio multi-room în cazul în care una sau mai multe amplificatoare sunt necesare pentru a oferi muzica în camere adiacente.

Bryston PowerPac 300-SST, este un amplificator modular de inalta calitate, mono, livrand o putere de 300W la 8 Ohm sau 400W la 4 Ohm. PowerPac 300-SST este versiunea mono a popularului model 4B-SST stereo dar construit pentru aplicatii unde portabilitatea si flexibilitatea sunt de prima importanta.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator de Putere Bryston Powerpac 300

Specificatii Permite conectarea directa pe difuzor sau de plasare adiacenta
Montare pe perete
Aplicabil in sistem cu mai multe boxe active sau pasive
Comutator XLR / RCA
Conectori placati cu aur
Comutator de conectare la masa, pentru reducerea zgomotului enervant
Control al nivelului
Cablul de alimentare detasabil.

Culori disponibile: negru
300 watts 8 ohms
400 watts 4 ohms
Distorsiuni armonice: sub 0.007% 8 Ohm
Semnal/Zgomot: 110dB below full output
Slew Rate: peste 60 volts per microsecond
Damping factor: peste 500 la 20 Hz, ref. 8 ohm
Sensibilitate (RCA): 1 Volt in = 100 watts at 8 ohms
1.5 Volts in = 300 watts into 8 ohms
Sensibilitate (XLR): Selectable 1V or 2V in = 100 watts at 8 ohms
Selectable 1.73V or 3.46V in = 250 watts into 8 ohms
Regulated power supplies to all voltage gain stages
Gold-plated RCA jacks
Balanced or unbalanced input
Dimensiuni: 43x21x11.5 cm .
Greutate: 10.5 kg
Tip Echipament Putere Monoblock
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere Bryston Powerpac 300. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare