Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2

  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
  • Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
9.999,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 15-30 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda in 15-30 zile

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1666.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


Indiferent de felul in care este utilizat ( vizionarea unui film, audierea unui concert sau jocuri video), amplificatorul de putere NuPrime-X MCX-2 va aduce sunetul la un nou nivel de realism. In costruirea sa, producatorul a mers pe principiul conform caruia nu numai puterea, ci si acuratetea sunetului incurajeaza auditia.

MCX utilizeaza tehnologiile de amplificare hibride Class A + D ale NuPrime, care furnizeaza substanta si caldura amplificarii de clasa A si eficienta si viteza tehnologiei de Clasa D. O sursa de alimentare de 1000 W si o capacitate de condensare de 33.000 uF CMA permite MCX sa exploateze pe deplin capacitatea designului Class A + D de a furniza cantitati masive de putere si viteza atunci cand este nevoie de unul sau mai multe canale. Amplificatorul comuta la o frecventa de 550kHz, cu mult peste rata de esantionare a unui cd player, de 44,1kHz.Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2

Specificatii Specifications
Gain (factor): x21
Sensitivity (to rated power): 1.6V rms
Input Impedance: 50k Ohms
THD: 0.01%
Frequency Response: 10Hz~52KHz(-3dB)

MCX-4 Outputs
Power Output (RMS rated): 300W@8 Ohms/channel; 400W@4 Ohms/channel

MCX-2 Outputs
Power Output (RMS rated): 2 x 550W@8 Ohms

MCX-1 Output
Power Output (RMS rated): 1 x 750W@8 Ohms
Power Rating & Measurement

For typical usage of multi-channel amps, the situation where all channels are driven at max power will never happen. Depending on the sound track, the effective power that can be derived from each channel should be somewhere between 50% to 75% of the RMS power of one channel.
The MCX amps are designed to handle a wide range of speaker impedance from 2 Ohms to greater than 16 Ohms.
As the speaker load varies and drop, the power increases (normally a 4 ohm load would have twice the power). But for high power amplifier the 4 ohm power rating can not exceed power supply, amplifier design limit and safety standard. Many manufacturers would claim theoretical (max) power to hype up the product spec.
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME-X

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME-X este implementarea Clasei A+D in amplificatoare de putere dedicate sistemelor home cinema sau pur simplu impatimitiilor de gaming. Seria MCX al marcii NUPRiME-X dezvolta puteri de cel putin 300W pe canal, avand modele de 4, 3, 2 sau 1 canal pentru a fi cuplate unui procesor audio. 

Cu ajutorul implementarii circuitelor proprietare ULCAM reduce considerabil zgomotul de fundal (noise floor) avand o acuratete ridicata a sunetului, o banda de frecventa excelenta de 10Hz~52KHz(-3dB) si o impedanta de 50k Ohms.

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere NUPRiME-X MCX-2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare