Amplificator de casti Teac HA-P50SE

 • Amplificator de casti Teac HA-P50SE
 • Amplificator de casti Teac HA-P50SE
 • Amplificator de casti Teac HA-P50SE
 • Amplificator de casti Teac HA-P50SE
 • Amplificator de casti Teac HA-P50SE
 • Amplificator de casti Teac HA-P50SE
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de casti Teac HA-P50SE are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Portable Headphone Amplifier with USB DAC

High quality, portable headphone amplifier with built-in 24/96 USB DAC, providing high-resolution 'go anywhere' listening from iPhone, Android and PC/Mac

Main Features

 • Portable headphone amplifier with built-in DAC for enjoying high sound quality headphone listening, both indoors and outdoors
 • Accepts a digital input via USB from iPhone or Android* devices (*AOA2.0-compatible Android handsets)
 • 24-bit/96kHz high-resolution playback from iPhone and other iOS devices (with no Apple Camera Connection Kit needed when using the TEAC HR Audio Player for iOS high-resolution audio playback app)
 • An optical digital input jack allows direct connection to portable audio players or CD/DVD/Blu-ray players
 • HIGH/LOW output gain sector
 • 21.7mm thick flat-profile design; sturdy aluminum body
 • USB-rechargeable Li-ion battery (continuous battery life approx. 8 hours) with auto power save function

Specificatii Amplificator de casti Teac HA-P50SE

Specificatii Digital input from iPhone or Android devices
Custom iOS application TEAC HR Audio Player for iOS (free to download) offers 24-bit/96kHz high-resolution audio playback
High 160mW + 160mW output gain (at 32Ω load)
Built-in BurrBrown PCM5102 high-performance D/A converter
Discrete output amp section based on a push-pull circuit
High quality OPA1602 operational amplifier
HIGH/LOW gain selector
USB input from PC (24-bit/96kHz maximum)
Works in conjunction with the TEAC HR Audio Player app for PC/Mac (free to download) to deliver high-resolution audio playback
Combination optical digital/AUDIO IN input
3.5mm stereo mini headphone output
Slim 21.7mm thick design; sturdy full aluminum body
Internal rechargeable 2100mAh Li-ion battery with continuous battery life of approximately 8 hours
USB-rechargeable
Supplied with rubber fixing straps for securing HA-P50SE to iPhone or Android handsets
Auto power save function
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de casti Teac HA-P50SE . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare