Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200

 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
 • Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Key Features

 • A Fully Portable Hi-Res DAC and Amp for iOS
 • Enjoy Lossless Audio from Android
 • The Power and Energy of Onkyo Amplification
 • Premium Asynchronous D/A Conversion
 • Free Access to HD Player Pack for iOS

D/A Converter and Headphone Amplifier

Reference Hi-Fi Goes Portable

The first practical and portable DAC/amp to provide a direct-digital connection to your iPod touch®, iPhone®, or iPad®, the DAC-HA200 brings high-resolution D/A conversion and premium Onkyo amplification to all the headphones in your collection. As well as connecting Lightning-equipped iOS devices, the USB-A input supports AOA 2.0-compliant Android devices for CD-quality sound, while a USB Micro-B input links to PC and Mac. When connected via USB, your DAC-HA200 offers free access to the Onkyo HD Player Pack app, allowing you to load your iOS device with 96/24 and 5.6 MHz DSD albums and to personalize the sound with a 16,384-band equalizer. The compact aluminum amp is loaded with proven technology, including a Burr-Brown PCM5102 D/A converter, MUSES 8920 op-amp, and a discrete Class AB push-pull output stage. As you would expect from a company that′s been handcrafting hi-fi equipment since 1946, audio performance is extraordinary—a vital, energetic, and engaging listen on headphones of any kind. In your pocket or on the desktop, the DAC-HA200 is a must-have for any music lover that′s serious about discovering how good a portable setup can sound.

Specificatii Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200

Specificatii Portable High-Resolution Digital-to-Analog Converter and Headphone Amplifier for iOS Devices*1 with Lightning Connector and AOA 2.0-Compliant Android Devices*2 via USB A-type Input
Asynchronous High-Resolution D/A Converter for PC, Mac, and Android via USB with High-Precision Clock to Reduce Jitter and Digital Noise*3
Free Access to HD Player Pack When Connected to iOS Devices via USB (Onkyo HF Player App Must Be Installed)
HD Player Pack Supports High-Resolution Digital Audio Output from iOS Devices (Including 96 kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC, and 5.6 MHz DSD*4)
HD Player Pack Enables 16,384-band HD Equalizer with Memory Presets
96 kHz/24-bit-Capable Optical Input Supports Digital Audio from Compatible Devices
TI Burr-Brown PCM5102 DAC for Clear and Accurate Sound
MUSES 8920 Op-Amp with Discrete Low-Distortion Push-Pull Output Circuitry
High Output Power and Selectable Two-Stage Gain for 8−600 Ω Headphones
Up to Approx. 11 Hours Battery Life (via Audio IN) with 8-Hour Recharging via Supplied USB-A/DC Input Cable
ErP2-Compliant Power-Saving Feature Shuts Down Device After 30 Minutes with No Input Signal
Optical/Analog Switching Input for iPod®/iPhone®/iPad® with 30-pin Connector and Other Portable Audio Players
Easily Adjustable Volume Control Knob with Bump Protection
Compact, Lightweight, and Stylish Aluminum Body
Includes USB Micro-B Input and Cable for Mac/PC Connection, DC Input to USB-A Charging Cable, and Rubber Bands for Attachment to Media Player

*1 Certified for iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Retina (4th Generation), iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina, and iPod touch (5th Generation). *2 Maximum output resolution for Android devices with AOA 2.0 is 48 kHz at 16-bit depth (Android 4.1 and later). *3 Connection to computer via USB is supported by Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, OS X Snow Leopard 10.6.4 or later, OS X Lion, OS X Mountain Lion 10.8, and OS X Mavericks 10.9. Functionality with other operating systems is not guaranteed. *4 DSD-IFF and DSF formats are converted to PCM before playback.
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Onkyo - Armonia sunetului

Probabil ca nu exista iubitor de muzica si sunet care sa nu fi auzit macar o data in viata de Onkyo. Indiscutabil, unul dintre cele mai carismatice marci de Hi-Fi din istorie, Onkyo a respectat intotdeauna filozofia cu care s-a pornit la drum in urma cu 70 de ani: produsele marcii trebuie sa fie parte integranta din starea de bine transmisa oamenilor de muzica.

Specializata in manufacturarea de produse audio/video premium, Onkyo (care se poate traduce din japoneza prin armonia sunetului) a fost infiintata in 1946, la Osaka, cu telul declarat de a ajunge printre cele mai mari companii din domeniu in lume, lucru care le-a iesit din plin. De-a lungul istoriei, Onkyo a propus numeroase produse avangardiste si unice, cele mai multe dintre ele atingand statutul de obiect cult printre pasionatii de sunet. In prezent un conglomerat care include marcile Integra, Integra Research si divizia de Home electronics de la Pioneer, Onkyo Corporation a ramas fidela mostenirii care impune inovatie pe fondul unei traditii respectabile.

Onestitatea si valoarea sunt doua dintre atributele majore care definesc produsele Onkyo, iar sunetul produselor ce poarta acest nume a fost descris intotdeauna drept impecabil. Daca tinem cont si de faptul ca cele mai multe produse Onkyo fac acelasi lucru (uneori poate chiar mai bine) decat produse concurente care costa de 3-4 ori mai mult, intelegem de ce marca e una dintre cele mai populare din lume.


Divizia Pioneer Home Electronics a fuzionat inca din martie 2015 cu grupul japonez Onkyo formand pe piata de profil o noua companie denumita Pioneer & Onkyo Europe GmbH capabila sa ofere si pietei din Romania cele doua branduri de prestigiu in domeniu AV: Pioneer si Onkyo. 

Printre realizarile dea lungul timpului evidentiind urmatoarele:

1948 - inregistreaza primul succes cu revolutionarul con nepresat al difuzoarelor ED-100.

1960 - primul difuzor cu reflex integrat MX-8P.

1968 - este anuntat primul amplificator multicanal MC-2200

1972 - este creat laboratorul de cercetare in domeniu acustic si se infiinteaza Onkyo Germany GmbH. Este introdusa pentru prima data difragma de titan la difuzoare.

1977 - este anuntata pe piata de High end HiFi primul preamplificator P-303 si a amplificatorului M-505.

1981 - introduce primul CD player 

1983 - lanseaza primele difuzoare monitor M-2000

1989 - introduce pe piata primele doua amplificatoare controlate prin telecomanda A-8640 si A-8630.

1993 - prima certificare THX pentru receiverul AV - TX-SV919THX

1996 - primul receiver THX 5.1 - TX-DS939 si introducerea sloganului "Onkyo is sound".

1989 - primele difuzoare OMF Onkyo

1999 - primul DVD player Onkyo DR-90.

2000 - primul receiver 6.1 THX Onkyo TX-DS787

2001 - primul sistem home cinema Dolby ProLogic II AV TX-DS494

2002 - primul network receiver cu conectare Ethernet TX-NR900

2003 - primul amplificator 7 canale DTA-7

2007 - primul receiver cu Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio si HQV Reon-VX

2010 - lanseaza amplificatorul pe noua canalePA-MC5500

2010 - debutul seriei Reference HiFi

In acest moment Onkyo ofera o gama larga de produse in domeniul AV printre care putem aminti: receivere AV, amplificatoare HiFi, sisteme Home Cinema, sisteme de difuzoare 5.1 si stereo, microsisteme HiFi, CD playere, tunere si pickup-uri.

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Casti Onkyo DAC-HA200. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare