Amplificator de Casti Musical Fidelity V90-HPA

  • Amplificator de Casti Musical Fidelity V90-HPA
  • Amplificator de Casti Musical Fidelity V90-HPA
  • Amplificator de Casti Musical Fidelity V90-HPA
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Casti Musical Fidelity V90-HPA are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1349,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 224.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

V90-HPA este un amplificator de căÈ™ti de înaltă calitate È™i fidelitate ce dispune de 2 intrări audio: analogic È™i USB Asynchronous 96kHz/24biÈ›i, oferind astfel posibilitatea combinării acestuia cu o multitudine de surse de redare.

Designul superb È™i calitatea materialelor din construcÈ›ie, fac ca frumuseÈ›ea să se extindă din zona auditivă È™i în zona vizuală.

La proiectarea amplificatorului V90-HPA, scopul a fost să ofere un sunet neutru È™i fidelitate semnalului original, pentru ca muzica să ajungă la urechile dumneavoastră aÈ™a cum intenÈ›iona artistul.

V90-HPA oferă rezistenÈ›a ridicată la intrare È™i rezistenÈ›a scăzută la ieÈ™ire È™i va deservi cu uÈ™urinÈ›ă majoritatea căÈ™tilor (de la 10 Ohmi la 600 Ohmi).

Acest amplificator de căÈ™ti oferă distorsiuni foarte scăzute, tipic sub 0,005% pe toată banda.

Un sunet pur, fără corecÈ›ii È™i o dinamică excepÈ›ională, sunt doar câteva caracteristici pe care le veÈ›i regăsi în melodiile dumneavoastră preferate folosind V90-HPA.


Specificatii Amplificator de Casti Musical Fidelity V90-HPA

Specificatii Performance

Power: 0.25wpc into 32Ohms
Ouput Impedance: 50Ohms (Suitable for 10-600Ohm headphones)
THD(+ noise): <0.005% typical (20Hz to 20kHz)
Signal to Noise Ratio: >109dB 'A'-weighted
Frequency Response: +0, −1dB, 20Hz to 80 kHz

Inputs

1x RCA / Phono Line Level
1x USB Type 'B' Asynchronus up to 24bit / 96kHz sample rate
1.3mm Power Socket

Outputs

1x RCA / Phono Line Level (switch selected, fixed 0dB)
1x Stereo Headphone Jack - 6.35mm / 1/4
1x Stereo Headphone Jack - 3.5mm / 1/8

General

Dimensions - WxHxD (mm): 170 x 47 x 117 inc. terminals / switches
Weight (unpacked / packed): 600g / 1.1 kg

Supplied Accessories

1x 12v 500mA DC power supply
Instruction Manual

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Casti Musical Fidelity V90-HPA. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare