Amplificator de Casti Bryston BHA-1

  • Amplificator de Casti Bryston BHA-1
  • Amplificator de Casti Bryston BHA-1
  • Amplificator de Casti Bryston BHA-1
  • Amplificator de Casti Bryston BHA-1
  • Amplificator de Casti Bryston BHA-1
  • Amplificator de Casti Bryston BHA-1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Casti Bryston BHA-1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
Solicita pret!

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bryston BHA-1

amplificator pentru casti

Ducand mai departe traditia Bryston in sensul functionalitatii si al performantelor audio ne egalate, BHA-1 Balanced Headphone Amplifier este amplificatorul de referinta Bryston pentru cei care doresc sa asculte in intimitatea oferita de castile audio. BHA-1 este compatibil cu castile traditionale (single-ended) si cele balansate XLR.

Poate fi folosit si ca preamplificator stereo balansat, avand o pereche de iesiri stereo XLR

Intrari: Balanced XLR Pair, Single Ended Pair (RCA), 3.5mm Stereo Mini Jack (MP3 Player Source, etc.)
Iesiri: Balanced XLR (4 Pin Stereo), Balanced XLR Pair (3 Pin Left/Right),3/4″ Headphone Jack
Control: Remote Trigger Input ( 5 − 12V AC/DC @10mA)

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator de Casti Bryston BHA-1

Specificatii Optiuni disponibile:

Panou frontal argintiu sau negru, 17″ sau 19″
Montabil in rack doar cu 19″ Black
Sursa de alimentare interna sau externa − MPS-2 Power Supply
Mecanism de blocare pentru conectorii XLR
Conectori XLR iesire mama sau tata

Putere:
Max 6 Watts/canal in 32Ohms (la 1% THD)
Rated at 500 milliwatts per channel into 32 Ohms

Caracteristici:
Iesiri balansate
Circuit balansat dual mono
Left/Right balance control
6 fully discrete Class A Bryston operational amplifiers
14dB sau 20dB gain
Impedanta de intrare 10k
High quality noble stereo volume control (laser trimmed)
Gold plated input and output connectors
Multiple headphone drive capability
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Casti Bryston BHA-1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare