Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL

  • Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL
  • Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL
  • Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL
  • Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL
  • Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL
  • Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3349,00 RON
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 558.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Trusted for maximum, stable and reliable power.

Designed to match our first-class SPL subwoofers, our SPL Champion Edition amps continuously break world records, pushing beyond the 180dB barrier.

They manage to do this by incorporating the very best in audio technology, to give you rock-solid, reliable power.

The D2000 delivers 1 x 4000W at 1Ω, 1 x 3000W at 2Ω and 1 x 1500W at 4Ω.

The D2000 includes an Independent Rail Regulating Power (IRRP) supply. This power supply structure regulates the positive and negative rail voltages separately, whereas most amplifiers regulate the positive rail alone.

The negative rail could destabilise during a crucial SPL moment, resulting in overall loss of performance; the IRRP boosts strength, so you can rely on the power when you need it most.

The D2000 also includes a protective circuitry (DAP: Dynamic Amplifier Protection) that adapts to the output signal level. As a result, the protection level matches the operating condition of the moment. Again, DAP gives you extra reliability, even at higher output.

Highly efficient Class-D technology is part of the amplifier construction, as well. That means less current for less heat, with no distortion, so that your sound always stays pure, crisp and clear.Specificatii Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL

Specificatii Main Features

Maximum Output Power 1 x 4000W (1Ω), 1 x 3000W (2Ω), 1 x 1500W (4Ω)

Continuous power output (RMS)
• 1 x 2000W (50Hz/1Ω ≤ 1%THD)
• 1 x 1500W (50Hz/2Ω ≤ 1%THD)
• 1 x 750W (20Hz - 240Hz/4Ω ≤ 1%THD)

Load impedance capability 1 - 8Ω

Frequency response 10 - 240 Hz

Distortion < 0.3 %

S/N ratio > 85 dB

Bass Boost 40 - 120Hz
0, 6, 9, 12 dB via remote control

LPF 40 - 240Hz (-24dB/Oct)

Subsonic Filter (HPF) 20Hz (-24dB/Oct)

MOSFET output section (+)

Sync Control

RCA terminals (input/output)

Speaker Terminals Block-type

High Voltage Input (+) 200mV - 6.5 V

Input level control 400 mV - 6.5 V

High performance balanced isolator circuit

Max. current consumption (A/4Ω) 67A

Chassis size (W x H x D) 586 x 65 x 282 mm

Unit weight 9.1 kg

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto Pioneer PRS-D2000SPL. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare