Amplificator Auto Match M 5DSP

  • Amplificator Auto Match M 5DSP
  • Amplificator Auto Match M 5DSP
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto Match M 5DSP are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2095,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 349.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Amplificatorul auto Match M 5DSP este la fel de mic ca un pachet de țigări, dar un imens în performanță și funcție: acesta oferă o putere imensă și o tehnologie de ultimă oră într-o carcasă remarcabil de mică.

Cinci canale, un puternic DSP audio cu 7 canale cu rezoluție de 56 biți și tehnologia de clasă GD proprie amplificatorul pentru performanțe audio de ultimă oră. Dimensiunile sale minime, precum și eficiența ridicată și disiparea redusă a căldurii permit concepte de instalare și economisire fără precedent, care nu au fost posibile anterior.

M 5DSP are două moduri de alimentare: poate fi acționat opțional în modul HighPower pentru performanțe maxime sau în modul MidPower cu putere redusă de ieșire și consum redus de energie pentru aplicațiile Plug & Play.

Un ieșire subwoofer, o ieșire la distanță și un pre -out cu 2 canale configurabil în mod gratuit pentru conectarea amplificatoarelor suplimentare oferă o conectivitate suplimentară.

DSP software-ul DSP PC-Tool al lui Audiotec Fischer, DSP-ul integrat poate fi configurat cu ușurință în funcție de cerințele individuale. Domeniul de livrare include un cablu de conectare și un cablu adaptor pentru conectarea unui modul Plug & Play MATCH sau un subwoofer convențional.

Caracteristici:

-Amplificator clasa GD cu 5 canale cu DSP integrat cu 7 canale

-Dimensiuni foarte compacte și disipare scăzută a căldurii datorită eficienței maxime

-Două opțiuni de alimentare: modul HighPower pentru performanțe maxime și mod MidPower cu putere redusă de ieșire și consum redus de energie pentru aplicațiile Plug & Play

-DSP audio extrem de puternic, cu o rezoluție de 56 biți

-Intrare optică în format SPDIF cu rate de eșantionare între 6 și 96 kHz

-Comutator automat la distanță

-Intrare inteligentă la nivel înalt cu circuitul ADEP

-Frecvent configurabil cu 2 canale PreOut pentru conectarea amplificatoarelor suplimentare

-Cablu de conectare subwoofer pentru MATCH Plug & Play și subwoofere convenționale incluse în livrare

-Comandă de intrare pentru telecomanda opțională

Specificatii Amplificator Auto Match M 5DSP

Specificatii puterea de ieșire RMS / max.

- @ 4 Ohmi Mod HighPower: 4 x 60/120 W (față / spate)

Modul MidPower: 4 x 35/70 Watts (față / spate)

- @ 2 ohmi -

- @ 1 Ohm -

- punte @ 4 ohmi -

- punte @ 2 ohmi -

- ieșire subwoofer @ 4 ohmi 1 x 90/180 wați

- ieșire subwoofer @ 2 Ohmi 1 x 160/320 Watts

Tehnologia amplificatoarelor Clasa GD

4 x intrari difuzor de nivel ridicat

1 x SPDIF optic (6 - 96 kHz)

Intrare sensibilitate 11,2 Volți

Impedanță de intrare la nivel înalt de 13 Ohmi

5 x ieșiri difuzor

1 x Linie de ieșire (fișă stereo de 3,5 mm pentru căști)

1 x ieșire la distanță

Tensiunea de ieșire RCA / Cinch 3 Volți RMS

Răspunsul de frecvență 20 Hz - 20.000 Hz

Rezoluție DSP 56 Bit

Puterea DSP 172 MHz

Rata de eșantionare 48 kHz

Procesor de semnal audio de tip DSP

Convertoare de semnal A / D: Asahi Kasei

D / A: Asahi Kasei

Semnal de intrare digitală a semnalului / zgomotului> 105 dB (A-ponderat)

Intrare analogică a semnalului-zgomot> 99 dB (A-ponderată)

Distorsiune (THD) <0,03%

Factor de amortizare> 50

Tensiune de operare 10,5 Volți (maxim 5 secunde până la 6 volți)

Extinderea curentului 280 mA

Max. curent de ieșire la distanță 500 mA

Siguranță 1 x 30 A siguranță maximă (APX)

Caracteristici suplimentare Sursă internă complet stabilizată cu funcția Start-Stop, procesare semnal digital de 56 biți, memorie internă pentru două setări diferite de sunet, intrare USB, intrare pentru telecomandă, ieșire stereo

Dimensiuni (Î x L x Î) 35 x 85 x 110 mm /

1,34 x 3,35 x 4,33
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto Match M 5DSP. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare