Amplificator Auto Match M 2FX

  • Amplificator Auto Match M 2FX
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto Match M 2FX are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1674,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 279 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Amplificatorul auto M 2FX combină cele mai mici dimensiuni cu putere imensă și cea mai mare versatilitate.

Echipat cu un crossover activ cu intrare high-pass sau low-pass, stereo line input și highpass cu circuit ADEP, precum și alte caracteristici superioare, acest amplificator ultra-compact, cu două canale, acționează perfect ca un amplificator autonom pentru sistemele de difuzoare solicitante sau ca sursă de alimentare pentru aplicații subwoofer. Datorită stabilității sale de încărcare, M 2FX este aproape predestinat pentru a conduce subwoofere cu impedanță de 2 x 2 ohmi.

Clasa GD combină o calitate excelentă a sunetului cu o eficiență extraordinară. Datorită dimensiunilor minime și disipării scăzute a căldurii, se pot realiza economii de spațiu fără precedent și concepte de instalare ascunse, care anterior nu au putut fi realizate.

În combinație cu amplificatorul cu 5 canale M 5DSP din portofoliul MATCH, M 2FX este literalmente un MATCH perfect.

Caracteristici:

-Un amplificator ultra-compact cu 2 canale clasa GD

-Calitate excelentă a sunetului, combinată cu eficiență maximă

-Extrem de stabil - foarte potrivit pentru conducerea subwooferelor cu impedanță de 2 x 2 ohmi

-Crossover integrat, activ cu treapta inferioară și lowpass

-Input Line și High Level Input cu circuit ADEP

-Întrerupător automat la distanță

Specificatii Amplificator Auto Match M 2FX

Specificatii Puterea de ieșire RMS / max.

- @ 4 ohmi 2 x 125/250 wați

- @ 2 Ohmi 2 x 220/440 W

Tehnologia amplificatoarelor Clasa GD

2 x intrare difuzor de nivel ridicat

1 intrare linie (stereo)

1 x Remote In

Intrare sensibilitate RCA / Cinch 2 - 6 Volți

Nivel ridicat 4 - 11 volți

Impedanță de intrare RCA / Cinch 10 kOhms

Impedanță de intrare la nivel înalt de 13 Ohmi

2 x ieșire difuzor

Răspunsul de frecvență 15 Hz - 40.000 Hz

Highpass 15 Hz - 150 Hz reglabil

Lowpass 15 Hz - 150 Hz reglabil

Intrare analogică semnal-zgomot 100 dB (A-ponderată)

Distorsiune (THD) <0,01%

Factor de amortizare> 100

Tensiune de lucru 9,6 - 16 Volți (maxim 5 secunde până la 6 volți)

Ieșire curent 360 mA

Siguranță 1 x 30 A Siguranță LP-Mini (APS)

Caracteristici suplimentare Senzor variabil de intrare, alimentare internă stabilizată internă cu capacitate Start-Stop, trecere reglabilă activă, comutator de mod de intrare, intrare la nivel înalt cu funcție automată de pornire și protecție avansată de diagnosticare avansată (ADEP)

Dimensiuni (Î x L x Î) 35 x 85 x 110 mm /

1,34 x 3,35 x 4,33
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto Match M 2FX. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare