Amplificator Auto JL Audio XD300/1v2

  • Amplificator Auto JL Audio XD300/1v2
  • Amplificator Auto JL Audio XD300/1v2
  • Amplificator Auto JL Audio XD300/1v2
  • Amplificator Auto JL Audio XD300/1v2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto JL Audio XD300/1v2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1625,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 270.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

This ultra-compact monoblock amplifier employs our high-speed NexD™ switching design to achieve unprecedented efficiency and amazing power output for its size. It is small enough to fit in the tightest space applications, including motorcycles and ATV′s (in a weather-tight compartment).

Targeted specifically for subwoofer applications, the XD300/1v2 includes a variable slope low-pass filter with continuously variable cutoff frequency selection from 50-500 Hz.

The XD300/1v2 also features the v2 Spec feature set, which consists of automatic turn-on capability (via signal sensing or DC-offset sensing), and a dual-range differential-balanced input section able to handle a wide range of input voltage levels. With the addition of an HD-RLC remote level control (sold separately), the amplifier's level can be directly controlled from the driver's seat.

This amplifier features a black powder-coat finish and a gasketed, brushed aluminum cover for the controls.


Specificatii Amplificator Auto JL Audio XD300/1v2

Specificatii Rated Continuous (RMS) Power @ 14.4 V
@ 4 Ω 200 W RMS x 1
@ 3 Ω 250 W RMS x 1
@ 2 Ω 300 W RMS x 1
@ 1.5 Ω N/A
Rated Continuous (RMS) Power @ 12.5 V
@ 4 Ω 160 W RMS x 1
@ 3 Ω 210 W RMS x 1
@ 2 Ω 270 W RMS x 1
@ 1.5 Ω N/A
General Specifications
Frequency Response 10 Hz - 1 kHz (+0, -1dB)
S/N Ratio, referred to highest rated power >100 dB below rated power (A-weighted, 20 Hz - 20 kHz noise bandwidth)
S/N Ratio, referred to 1 W >80 dB (A-weighted, 20 Hz - 20 kHz noise bandwidth)
Damping Factor @ 4 Ω >120 / 50 Hz
Damping Factor @ 2 Ω >60 / 50 Hz
THD+N @ Rated Power <1% @ 2 Ω per Ch.
Input Voltage Range @ RCA Inputs Switchable from 200 mV - 2 V RMS (Low) to 800 mV - 8 V RMS (High)
Min Copper Power / Ground Wire Gauge 8 AWG wire
Fuse Rating 30 A (AFS, AGU or MaxiFuse™)
Signal Processing
Filter Modes Low-Pass only
Filter Slope (dB/Octave) 12 dB or 24 dB
Filter Frequency Range 50-500 Hz
Detented, Calibrated Filter Freq. Potentiometer Yes
Filter Defeatable? Yes
Infrasonic Filter none
Bass Boost EQ No
Output Polarity Switch No
Remote Subwoofer Level Control Optional (HD-RLC)
Remote Bass EQ Boost Control No
Pass-Through Preamp Output Buffered
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto JL Audio XD300/1v2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare