Amplificator Auto JL Audio JX360/2

  • Amplificator Auto JL Audio JX360/2
  • Amplificator Auto JL Audio JX360/2
  • Amplificator Auto JL Audio JX360/2
  • Amplificator Auto JL Audio JX360/2
  • Amplificator Auto JL Audio JX360/2
  • Amplificator Auto JL Audio JX360/2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto JL Audio JX360/2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

2-Channel Class A/B Full-Range Amplifier, 180 W x 2 @ 2 Ω / 110 W x 2 @ 4 Ω - 14.4V


The JX 360/2 is perfect for those seeking a truly powerful, two-channel Class A/B design. Its robust MOSFET power supply keeps things rock-stable to deliver a very strong 180 watts to each of its two channels into 2 ohms (14.4V, 1% THD). This amplifier can also be bridged to produce 360 W x 1 @ 4 ohms (mono).

Use the JX360/2 in combination with one of the JX monoblocks to build an amazing amplification system at a very affordable price.

The JX360/4 includes a defeatable 12 dB / octave filter, which can be configured as a low-pass or high-pass filter and offers continuously variable cutoff frequency selection from 50-200 Hz. Dedicated hi-level inputs are included, in addition to conventional low-level RCA inputs, making it easy to integrate with a variety of OEM and aftermarket head units.


Specificatii Amplificator Auto JL Audio JX360/2

Specificatii Rated Continuous (RMS) Power @ 14.4 V
@ 4 Ω 110 W RMS x 2
@ 2 Ω 180 W RMS x 2
Bridged @ 4Ω 360 W RMS x 1
Rated Continuous (RMS) Power @ 12.5 V
@ 4 Ω 90 W RMS x 2
@ 2 Ω 140 W RMS x 2
Bridged @ 4Ω 280 W RMS x 1
General Specifications
Frequency Response 20 Hz - 20 kHz (+0, -1dB)
S/N Ratio, referred to highest rated power >100 dB below rated power (A-weighted, 20 Hz - 20 kHz noise bandwidth)
S/N Ratio, referred to 1 W >77 dB (A-weighted, 20 Hz - 20 kHz noise bandwidth)
Damping Factor @ 4 Ω >60 / 50 Hz
Damping Factor @ 2 Ω >30 / 50 Hz
THD+N @ Rated Power <1% @ 2 Ω per Ch.
Input Voltage Range @ RCA Inputs 200 mV - 4 V RMS
Input Voltage Range @ High-Level Inputs 2 V - 10 V RMS
Min Copper Power / Ground Wire Gauge 4 AWG wire
Fuse Rating 50 A (AFS, AGU or MaxiFuse™)
Signal Processing
Filter Modes Low-Pass or High-Pass
Filter Slope (dB/Octave) 12 dB
Filter Frequency Range 50-200 Hz
Detented, Calibrated Filter Freq. Potentiometer No
Filter Defeatable? No
Remote Level Control No
Security Cover for Controls No
Pass-Through Preamp Output Unbuffered
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto JL Audio JX360/2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare