Amplificator Auto JL Audio HD600/4

  • Amplificator Auto JL Audio HD600/4
  • Amplificator Auto JL Audio HD600/4
  • Amplificator Auto JL Audio HD600/4
  • Amplificator Auto JL Audio HD600/4
  • Amplificator Auto JL Audio HD600/4
  • Amplificator Auto JL Audio HD600/4
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto JL Audio HD600/4 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4410,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 735 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

4-Channel Class D Full-Range Amplifier, 150 W x 4 @ 1.5-4 Ω


This compact multi-channel powerhouse employs our Single-Cycle Control switching design and R.I.P.S. technology to deliver 150 W x 4 or 300 W x 2. Tight power supply regulation keeps distortion down and maximizes sound quality.

When using the HD750/1 or HD1200/1 to drive a subwoofer system, the HD600/4 is the ideal satellite amplifier, delivering huge dynamics with pristine resolution. From a pure sound quality perspective, we invite you to compare the real-world, in-car performance of this amplifier to any other amplifier on the market, of any type, at any price.

It can also be deployed on its own as a very capable 3-channel system amplifier with 150 W x 2 to the satellites and 300 W x 1 to a subwoofer system.

This amplifier features a brushed aluminum finish with black powder-coated cast alloy heat sinks and bottom panel. A black powder-coated, gasketed cover is also provided to protect the controls.


Specificatii Amplificator Auto JL Audio HD600/4

Specificatii Rated Continuous (RMS) Power @ 14.4 V
@ 4 Ω 150 W RMS x 4
@ 3 Ω 150 W RMS x 4
@ 2 Ω 150 W RMS x 4
@ 1.5 Ω 150 W RMS x 4
Bridged @ 8 Ω 300 W RMS x 2
Bridged @ 4 Ω 300 W RMS x 2
Rated Continuous (RMS) Power @ 12.5 V
@ 4 Ω 150 W RMS x 4
@ 3 Ω 150 W RMS x 4
@ 2 Ω 150 W RMS x 4
@ 1.5 Ω 150 W RMS x 4
Bridged @ 8 Ω 300 W RMS x 2
Bridged @ 4 Ω 300 W RMS x 2
General Specifications
Frequency Response 6 Hz - 30 kHz (+0, -1dB)
S/N Ratio, referred to highest rated power >110 dB (A-weighted, 20 Hz - 20 kHz noise bandwidth)
S/N Ratio, referred to 1 W >88.2 dB (A-weighted, 20 Hz - 20 kHz noise bandwidth)
Damping Factor @ 4 Ω >300 / 50 Hz
Damping Factor @ 2 Ω >150 / 50 Hz
THD+N @ Rated Power <0.03% @ 4 Ω per Ch.
Input Voltage Range @ RCA Inputs Switchable from 200 mV - 2 V RMS to 800 mV - 8 V RMS
Min Copper Power / Ground Wire Gauge 4 AWG wire
Fuse Rating 50 A (AFS, AGU or MaxiFuse™)
Signal Processing
Filter Modes Low-Pass or High-Pass
Filter Slope (dB/Octave) 12dB or 24 dB
Filter Frequency Range 50-500 Hz
Detented, Calibrated Filter Freq. Potentiometers Yes
Filter Defeatable? Yes
Remote Level Control Optional (HD-RLC)
Remote Level Modes 2 or All Channels
Channel Input Mode Switch Yes (2/4 ch.)
Pass-Through Preamp Output Type Buffered
Source Channel Selection for PreOuts Yes
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto JL Audio HD600/4. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare