Amplificator Auto Hertz HP 802

  • Amplificator Auto Hertz HP 802
  • Amplificator Auto Hertz HP 802
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto Hertz HP 802 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3.090,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 515 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

HP 802 is an AB Class stereo spl car audio amplifier, able to deliver up to 1800W. The power supply stage is overbuilt featuring components selected for their robustness, efficiency and reliability even for extended time operation. The output stage features an oversized power supply with 4 toroidal transformers, providing the ability to deliver remarkable power and work stable into 1 Ohm load.
The array of the featured filters is remarkably complex, beyond the standards of mobile electronics in this category: separate Hi-Pass and Lo-Pass filters, able to be configured into a 50 Hz − 10 Hz adjustable Band-Pass filter. A parametric equalizer is also on board, to optimize the response on amplified channels, as well as a Pre Out, to re-launch the input signal to another HP 802 in a multi-amplified system without limits on the number of ways.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator Auto Hertz HP 802

Specificatii Power Supply
Power supply voltage / fuse: 11 ÷ 15 VDC / 4 x 30 A
Idling current (power ON/OFF): 0.04 mA
Consumption @ 1 Ω, 14.4 VDC (Max Musical Power): 100 A
Remote In: 7 ÷ 15 VDC - 1 mA

Features:
Distortion - THD (100 Hz @ 4 Ω): 0.05 %
Bandwidth (filter off): 10 ÷ 55k Hz
S/N Ratio (A weighted @ 1 V): 103 dB
Damping factor (100 Hz @ 4 Ω): 500
Pre-In sensitivity: 0.3 ÷ 5 VRMS (15 k Ω)
Load impedance (MIN)
@ 2 Ch: 1 Ω
@ 1 Ch: 2 Ω

Output Nominal Power (RMS) @ 14.4 VDC, THD 1%:
2 Ch: 330 W x 2 (4 Ω)
2 Ch: 550 W x 2 (2 Ω)
2 Ch: 800 W x 2 (1 Ω)
1 Ch: 1100 W x 1 (4 Ω)
1 Ch: 1600 W x 1 (2 Ω)

Output Power (RMS) @ 14.4 VDC, THD 10%:
2 Ch: 380 W x 2 (4 Ω)
2 Ch: 630 W x 2 (2 Ω)
2 Ch: 900 W x 2 (1 Ω)
1 Ch: 1260 W x 1 (4 Ω)
1 Ch: 1800 W x 1 (2 Ω)

Inputs / Outputs / Filter
INPUTS: PRE IN
Pre out FULL range: Yes
Filter Hi-Pass On/Off: Yes
Hi-Pass: 50 ÷ 1k Hz / 500 ÷ 10k Hz
Filter Lo-Pass On/Off: Yes
Lo-Pass: 50 ÷ 1k Hz / 500 ÷ 10k Hz
Filter Band-Pass:
50 ÷ 10k Hz (HI)
50 ÷ 10k Hz (LO)
Equalizer Freq.: 50 ÷ 1k Hz
Equalizer Q: 0.5 ÷ 2
Equalizer GAIN:+ 12 ÷ - 12
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto Hertz HP 802. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare