Amplificator Marin Hertz HCP 2MX

  • Amplificator Marin Hertz HCP 2MX
  • Amplificator Marin Hertz HCP 2MX
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Marin Hertz HCP 2MX are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.350,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 225 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

HCP 2MX
MARINE STEREO AMPLIFIER

HCP 2 MX marine amplifier feature a compact design ready to face the open water environment, providing tons of clean power. The HCP M heat sink has been crafted from extruded aluminium, a material unmatched for lightness, robustness and heat dissipation. To keep size to a minimum, the power transistors are placed between the PCB and the top side of the heat sink where heat is gathered. Built up heat is then directed to the special dissipation “wings” along the side of the amplifier. Both Pre-In and Speaker-In inputs feature a special balanced circuitry, ensuring high rejection against electro-magnetic interferences for noise-free results. The HCP M amplifiers crossover section ensure extreme flexibility: fully adjustable Lo-pass, Hi-pass filters with 12 dB/Oct. and 24 dB/Oct. slopes according to the amplifier model; Bass Boost is also available to enhance low frequencies. More specifically HCP 2 MX features Hi-Pass pre-amplified outputs, providing the ability to create a Band-Pass on the front woofer.


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator Marin Hertz HCP 2MX

Specificatii Data table

Channel mode 2 - 1
Output Power (RMS)
@ 14.4 VDC 2 Ch: 120 W x 2 (4Ω)
2 Ch: 200 W x 2 (2Ω)
1 Ch: 400 W x 1 (4Ω)
Filters
Bypass
Hi-Pass
Lo-Pass
Band-Pass
Subsonic

-
50 ÷ 3200 Hz @ 12 dB/Oct.
50 ÷ 3200 Hz @ 12 dB/Oct.
-
-
Distortion - THD
(100Hz @ 4Ω) 0,03 %
S/N Ratio
(A weighted @ 1V) 105 dB
Damping factor
(100Hz @ 4Ω) 300
Size W x D x H
mm (in.) 315 x 190 x 50 (12.40 x 7.48 x 1.97)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Marin Hertz HCP 2MX. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare