Amplificator Auto Clarion XR-2120

 • Amplificator Auto Clarion XR-2120
 • Amplificator Auto Clarion XR-2120
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto Clarion XR-2120 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.


Sleek Black Anodized Aluminum Packed with Power, Ready to Add More Musical Presence to Any System

CLASS AB AMPLIFIERS

FEATURES

 • Maximum Power Output : 570W
 • Power @ 4-Ohm : 280W × 1
 • Power @ 2-Ohm : 400W × 1
 • Number of Channels : MONO
 • MOS-FET Power Supply
 • Selectable Bass Boost; 0/6/12dB @ 50Hz
 • Adjustable Low Pass Crossover @ 30-300Hz
 • Gold Plated Connectors; RCA/ Speaker/ Power
 • Speaker Level Input : 2-Channel
 • Dimensions (W × H × D) (Inches) : 13.94 × 2.17 × 8.50

High Quality Output with Premium Cosmetics.

High Quality Bi-Polar Output Transistors for Natural Sound.

Oversized Power Capacitors for Reserve Current duringTransient Peaks.

2-Ohm Stability

Utilizing this design for peak performance and unwavering reliability, Clarion′s amplifiers can drive lower impedance loads for increased power.

CEA 2006 Power Ratings

280W × 1 RMS [4Ω @14.4V ≤1% THD+N]

S/N 70dB (Ref: 1W into 4Ω)


Specificatii Amplificator Auto Clarion XR-2120

Specificatii Power @ 4-Ohm 280w × 1
Power @ 2-Ohm 400w × 1
Number of Channels MONO
MOS-FET Power Supply ●
2-Ohm Stable ●
Selectable Bass Boost; 0/6/12dB @ 50Hz ●
Adjustable Low Pass Crossover @ 30-300Hz ●
Gold Plated Connectors; RCA/ Speaker/ Power ●
Speaker Level Input ●
Dimensions (W × H × D) (Inches) 13.94 × 2.17 × 8.50
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto Clarion XR-2120. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare