Amplificator Auto Clarion XC6210

 • Amplificator Auto Clarion XC6210
 • Amplificator Auto Clarion XC6210
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto Clarion XC6210 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1124,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 187.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

FEATURES

 • 350 Watts of Maximum Music Power
 • 125 Watts × 2 Continuous @ 2-Ohms
 • 85 Watts × 2 Continuous @ 4-Ohms
 • Conformally Coated PC Board
 • Stainless Hardware
 • MOS-FET Power Supply
 • 12dB/Oct. High/Low Pass Electronic Crossover, 50Hz-500Hz (×10, 500Hz − 5kHz)
 • Soft Turn-On and Turn-Off Circuitry
 • Ground Loop Isolation Circuit
 • Corrosion Resistant Nickle Plated RCA, Power, and Speaker Connections

Circuit Design Achieves High Quality Sound

Clarion amplifiers feature uncompromising resistance to magnetic noise, thereby minimizing distortion, as well as high quality block terminals to offer low electrical and contact resistance. Easy subwoofer system configuration is possible with the embedded high pass and low pass filters. The result is high quality sound you can enjoy in a variety of systems.

Corrosion Resistant RCA and Block Terminals on all XC series Amplifiers

By utilizing corrosion resistant RCA and block terminals, XC series amplifiers offer improved durability and reliability in harsh environments. The XC series amplifiers are true marine amplifiers with oversized aluminum heatsinks and locking power terminals for the harsh marine conditions.

MOS-FET Power Amp

There′ s only one way for Clarion′ s main units to deliver unyielding power output and linearity: MOS-FET amplification, or Metal Oxide Semiconductor Field Effect Transistor amplification. Smaller and more efficient than conventional power supplies, a MOS-FET amplification circuit delivers power with less distortion and zero On/Off switching noise. This means you can crank up the volume or set it to easy listening. Either way, your sound will be crystal clear.

2-Ohm Stability

Utilizing this design for peak performance and unwavering reliability, Clarion′s amplifiers can drive lower impedance

loads for increased power.

CEA 2006 Power Ratings

125W × 2 RMS [2Ω @ ≤ 14.4V 1% THD+N]

85W × 2 RMS [4Ω @ ≤ 14.4V 1% THD+N]

S/N 80dB (Ref: 1W into 4Ω)


Specificatii Amplificator Auto Clarion XC6210

Specificatii Power @ 4-Ohm 85w × 2
Power @ 2-Ohm 125w × 2
Bridged Power @ 4-Ohm 250w × 1
Number of Channels 2/1
MOS-FET Power Supp
2-Ohm Stable
Selectable Bass Boost; 0/12dB @ 50Hz
Adjustable -12db/Oct.High/Low Pass Crossover, 50Hz-500Hz (×10, 500Hz − 5kHz)
Nickel Plated Connectors; RCA/ Speaker/ Power
Dimensions (W × H × D) (Inches) 6-3/8 (W) × 2-3/16 (H) × 6-7/8 (D)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto Clarion XC6210. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare