Amplificator Auto Audison SR 5.600

  • Amplificator Auto Audison SR 5.600
  • Amplificator Auto Audison SR 5.600
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Auto Audison SR 5.600 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1950,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 325 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

PUTERE RIDICATA INTR-O DIMENSIUNE COMPACTA

Suntem mândri să prezentăm amplificatorul SR 5.600 (75 W x 4 + 330 W x 1 @ 4Ω) introdus în 1988 și actualizat constant cu cele mai bune tehnologii disponibile.

Echipa de proiectare Audison, cu sediul central în Potenza Picena (Italia), a petrecut mult timp planificând și perfecționând noua linie SR, profitând la maxim de caracteristicile cu care sunt echipate cele mai recente dispozitive de amplificare disponibile astăzi. După numeroase teste de ascultare într-o configurație dublu-orb pe un eșantion semnificativ de profesioniști și entuziaști, echipa de cercetare și dezvoltare a decis să adopte o nouă tehnologie din clasa D, numită ADT (Audison D-Class Technology) pentru toată gama, ceea ce a făcut posibilă reducerea considerabila la dimensiunile amplificatoarelor, păstrând în totalitate performanțele audio care caracterizează fiecare proiect Audison.

În ceea ce privește designul electronic, centrul stilului Audison a avut grijă de fiecare detaliu estetic și funcțional, obținând un amplificator compact din aluminiu extrudat cu colțuri rotunjite care ușurează instalarea produsului în spații înguste. Datorită scufundărilor de căldură generoase pe cele două părți scurte ale amplificatoarelor, ventilatoarele interne de răcire nu sunt necesare, care sunt adesea cauzate de acumularea de zgomot și praf.

CONTROL COMPLET PE PANELUL SUPERIOR

Conform tradiției, amplificatoarele SR își confirmă vocația pentru versatilitate prin includerea pe toate modelele a unei secțiuni complete de filtrare, potrivite pentru orice tip de configurare a sistemului audio. Comenzile, protejate de un panou din aluminiu satinat, sunt amplasate pe panoul superior al amplificatorului, pentru a fi ușor atinse de sus chiar și după instalarea produsului. Când sistemul include un procesor de biți Audison, secțiunea de filtrare poate fi exclusă în totalitate.

Datorită integrării tehnologiei Audison USS (Universal Speakers Simulator) în intrările la nivel înalt, amplificatoarele SR pot fi, de asemenea, conectate în mod corespunzător la surse OEM, având funcția de „detectare a încărcării difuzoarelor” care monitorizează prezența unei încărcări cu impedanță scăzută la activați pe ieșirea audio.

CONNECTIVITATE LIMITĂ

Toate modelele sunt echipate cu intrări echilibrate la nivel înalt pentru conectarea la ieșirea de boxe a capului OEM și la nivelul RCA scăzut pentru cele post-comercializate. Când se utilizează o intrare de nivel înalt, funcția ART (activare / oprire automată de la distanță) poate fi activată pentru a controla pornirea amplificatoarelor cu butonul de pornire a unității de cap. În plus, există o priză IN / OUT de la distanță pentru a permite pornirea mai multor amplificatoare în cascadă atunci când este necesar. Modelele SR 1.500, SR 4.300 și 4.500 recreează semnalul PRE-OUT prin utilizarea intrării Speaker-IN pentru a-l interfața cu surse OEM echipate doar cu ieșiri amplificate, permițând extinderea sistemului.

Specificatii Amplificator Auto Audison SR 5.600

Specificatii Distorsiune - THD @ 1 kHz, 4Ω, 70% Putere nominală: 0,02%Factor de amortizare @ 1 kHz, 4Ω, 2 VRMS, FATA/SPATE: 100Factor de amortizare @ 100 Hz, 4Ω, 2 VRMS, SUB: 300Lățime de bandă @ -3 dB FRONT / SPATE; SUB: 10 Hz ÷ 35 kHz; 10Hz ÷ 500HzRaport S / N (intrare ponderată @ 1 V): 105 dBASensibilitate pre-intrare: 0,2 ÷ 5 VRMSSensibilitate la difuzor: 0,8 ÷ 20 VRMSImpedanță de încărcare minimă :

5Ch: 2Ω

3Ch: 4Ω + 4Ω + 2ΩPutere de ieșire (RMS) @ 14,4 VCC, 1% THD:

5Ch 75 W x 4 + 330 W x 1 (4Ω)

5Ch 115 W x 4 + 550 W x 1 (2Ω)

3Ch 230 W x 2 (4Ω) + 310 W x 1 (4Ω)

3Ch 230 W x 2 (4Ω) + 550 W x 1 (2Ω)Dimensiune maximă L x L x P (mm / inch): 294 x 155 x 47,5 / 11,57 x 6,10 x 1,87
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Auto Audison SR 5.600. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare