Amplificator Ambarcatiune Pioneer GM-ME400X4

  • Amplificator Ambarcatiune Pioneer GM-ME400X4
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Ambarcatiune Pioneer GM-ME400X4 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1749,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 291.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pioneer's GM-ME400X4 is a Marine grade Class-D digital amplifier specifically designed for the marine environment, including features such as special painting, protective covers for the side panels and RCA terminal covers.

To prevent circuit shutdown, Pioneer's GM-ME400X4 digital amplifier circuit includes a Protection Control System senses its internal temperature and automatically moderates input level accordingly. This design enhances the flexibility to connect multiple subwoofers to a system.

For extra flexibility, easy installation is guaranteed thank to Automatic Signal Sensing and Turn-On, which automatically detects an input signal and turns the amplifier on and off when connected via the speaker line input.

Variable High Pass Filters (HPF) and Low Pass Filter (LPF) means you can adjust the audio frequency more according to the speaker, subwoofer characteristics and personal listening preferences.

The GM-ME400X4 has a sleek design thanks to its white cosmetics and hairline top plate enhancing the high quality sense of design and a total of 800W.

Specifications

Speaker line input sensorconnect your existing OEM unit without the hassle of add-on adapters
Variable LPFadjust your low-pass filter frequency for greater audio system flexibility
Variable HPFadjust your high-pass filter frequency for greater audio system flexibility
Multi-block Terminalsmoothly connect up to 4 subs for high-power audio output
D-classenjoy first class sound and powerful volume on a versatile system at half the size of other units

Specificatii Amplificator Ambarcatiune Pioneer GM-ME400X4

Specificatii Main Features
Channel(s) 4/2/1
Speaker Terminals Block-type
LPF Yes
HPF Yes
Maximum power 4 x 150W (4Ω)
4 x 200W (2Ω)
800W Total
Continuous power output 4 x 75W RMS (4Ω)
4 x 100W RMS (2Ω)
4 x 150W RMS (1Ω)
2 x 300W RMS (4Ω bridged)
Frequency response 10 Hz - 50 Hz
Input level control RCA (0.2V - 6.5V)
SP (0.8V - 16V)
Distortion < 0.05 %
S/N ratio > 95 dB
Chassis size (W x H x D) 252 mm x 215 mm x 60 mm
Speaker line input sensor Turn-on sensor
Crossover Frequency 40 - 500Hz (-12 dB/oct) Hz
Audio
RCA Terminals
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Ambarcatiune Pioneer GM-ME400X4. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare