Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S

  • Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S
  • Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S
  • Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S
  • Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S
  • Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S
  • Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3199,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 533.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

For the true audiophile, we have developed our first discrete headphones amplifier with USB-DAC. Supporting almost any connection type, from a traditional standard jack to 3- and even 4-pin NEUTRIK jacks, you can customise your cables as you please. Whatever headphone cable you prefer, the U-05 always guarantees high-grade audio thanks to its fully balanced circuit. Advanced tuning possibilities allow even more dramatic sound improvement.Amp it up

Obviously, you can use the U-05 for headphones playback and powered speakers. But, you can also deploy it as a high-end pre-amplifier with volume control, using the balanced XLR-outputs or the unbalanced RCA cinch outputs.


Hi-res audio playback

This USB-DAC plays regular PCM signals and 2.8 MHz and 5.6 MHz DSD-files. With the Hi-Bit 32 function you can upscale 16- and 24-bit signals to 32-bit quality, while the upsampling function raises the frequency up to 384 kHz.


No more jitter

Jitter and noise have no chance thanks to the high precision master clock circuit and dual Sabre 8-channel DAC, configured for left/right parallel use. Narrowing the DAC locking range will further reduce collateral sounds and disturbing overtones.Specificatii Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S

Specificatii Main Features

Input Connections • 1 x USB
• 2 x Digital Coaxial
• 2 x Digital Optical
• 1 x AES/EBU (XLR3)

Remote Included

Headphones Output

Output Terminals • 1 x Unbalanced (STD)
• 1 x Balanced (XLR3)
• 1 x Balanced (XLR4)

Output Level Unbalanced (STD): 180 mW + 180 mW (32Ω)

Impendance 16Ω ~ 600Ω

Frequency Range 4 Hz ~ 80 kHz (-3.0 dB)

Distortion • Unbalanced (STD): 0.01%
• Balanced (XLR3/XLR4): 0.004% (output -3.0 dB)

S/N Ratio • Unbalanced (STD): 106 dB
• Balanced (XLR3/XLR4): 113 dB

Analogue Output

Output Terminals • 1 x Unbalanced (RCA)
• 1 x Balanced (XLR3)

Output Level • 1 x Unbalanced (RCA): 2.4V / 100Ω
• 1 x Balanced (XLR3): 4.4V / 100Ω

Frequency Range 4 Hz ~ 100 kHz (-3.0 dB)

Distortion • Unbalanced (RCA): 0.0012%
• Balanced (XLR3): 0.0007% (output -3.0 dB)

S/N Ratio • Unbalanced (RCA): 114 dB
• Balanced (XLR3): 117 dB

Dynamic Range 16-bit: 96 dB
24-/32-bit: 118 dB

Specifications

Power Supply AC 220−230 V, 50/60 Hz

Power Consumption (In use / standby) 35 W/0,27 W

Dimensions 296 x 101 x 271 mm

Weight 6.3 kg


Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

What HiFi 5 Stars What HiFi 5 Stars

Nu sunt recenzii pentru Amplficator Casti + Convertor Digital/Analog (DAC) Pioneer U-05-S. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare