Alarma Smart de Interior Netatmo Carbon Monoxide

  • Alarma Smart de Interior Netatmo Carbon Monoxide
  • Alarma Smart de Interior Netatmo Carbon Monoxide
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Alarma Smart de Interior Netatmo Carbon Monoxide are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
499,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 83.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Smart Carbon Monoxide Alarm

Un detector care veghează la siguranța dumneavoastră zi și noapte

Alarma inteligentă de monoxid de carbon Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm măsoară în timp real nivelul de monoxid de carbon din diferitele încăperi ale locuinței dvs. Acest gaz invizibil, inodor și otrăvitor poate fi mortal. Locuința dvs. are un aparat care arde combustibil, cum ar fi un cazan, un șemineu, o sobă cu lemne sau un aragaz cu gaz? Alarma de monoxid de carbon Netatmo va monitoriza cu atenție particulele de monoxid de carbon emise de aceste aparate, alertându-vă în cazul în care sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră este în pericol.

Alarma de monoxid de carbon care vă alertează oriunde v-ați afla

Alarma inteligentă de monoxid de carbon Netatmo vă anunță în timp real dacă detectează un nivel periculos de monoxid de carbon în locuința dumneavoastră. Dacă sunteți acasă, alarma de 85 de decibeli se declanșează la fel ca un detector convențional de monoxid de carbon. Dacă sunteți plecat, trimite instantaneu o notificare pe smartphone-ul dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că puteți lua măsuri imediate, oriunde v-ați afla, asigurându-vă că familia dvs. evacuează casa și apelând serviciile de urgență.

Un deceniu de seninătate datorită unei baterii de 10 ani

Detectoarele de monoxid de carbon au o durată maximă de 10 ani. Detectorul inteligent de monoxid de carbon Netatmo este echipat cu o baterie unică de 10 ani*. Este atât de practic! Nu trebuie să înlocuiți niciodată bateriile, iar atunci când primiți o alertă de baterie descărcată știți că este timpul să înlocuiți alarma de monoxid de carbon.

*Durată de viață pentru o utilizare obișnuită. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de utilizarea detectorului inteligent de monoxid de carbon. Pentru informații suplimentare, accesați https://netatmo.com/usage/nco

  • Funcția de autotestare verifică dacă alarma inteligentă de monoxid de carbon funcționează corect. Dacă detectează o problemă, trimite o notificare pe smartphone-ul dvs.
  • Alarma inteligentă de monoxid de carbon Netatmo funcționează perfect de una singură. Nu este nevoie de taxe ascunse sau de un hub pentru casă inteligentă
  • Instalați alarma inteligentă de monoxid de carbon în câteva minute, prin simpla înșurubare pe perete. Plasați-o în orice încăpere cu un aparat care arde combustibil. Odată montat, descărcați aplicația Home + Security
  • Verificați cantitatea de monoxid de carbon emisă de aparatele dumneavoastră care ard combustibil prin intermediul aplicației Home + Security. Pentru a face acest lucru, activați Bluetooth pe smartphone-ul dvs. atunci când vă aflați în aceeași încăpere cu alarma
  • Alarma inteligentă pentru monoxid de carbon Netatmo beneficiază de etichete de calitate superioară. Certificarea obligatorie CE și eticheta NF acordată doar celor mai fiabile produse
  • Setați un memento automat pentru a verifica alarma dispozitivului și efectuați testul direct din aplicație. De asemenea, puteți efectua testul de alarmă manual de pe dispozitiv
  • Alarma inteligentă pentru monoxid de carbon Netatmo este compatibilă cu HomeKit, ceea ce vă lasă libertatea de a crea legături cu alte dispozitive conectate

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Alarma Smart de Interior Netatmo Carbon Monoxide. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare