Adeziv Ignifug Saba Spray 2505

 • Adeziv Ignifug Saba Spray 2505
 • Adeziv Ignifug Saba Spray 2505
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Adeziv Ignifug Saba Spray 2505 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
500,00 RON / Pachet

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 83.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Acest produs este ambalat la bidon de 14kg, aplicare ~ 0,3 kg/mp

Descriere

Produsele Sabaspray sunt adezivi pulverizabili bazati pe materii prime sintetice si naturale, cum ar fi SBS, CR si PU, si contin solventi organici. Acesti adezivi se caracterizeaza prin usurinta de utilizare si suprafata de acoperire mare, precum si prin lipitura moale si durabila pe care o creeaza.

Domenii de aplicare

Sabaspray 2505 este utilizat in principal la tapitarea mobilierului si in aplicatiile produselor pe baza de spuma, pentru a imbina componentele flexibile ale spumei intre ele si cu materialele cele mai larg raspandite folosite la rama sau la imbracare, cum ar fi lemnul, textilele, umplutura textila, panglicile elastice etc. Acest adeziv se potriveste excelent pentru lipirea materialelor de izolatie precum vata minerala de diferite substraturi.

Echipament

In plus fata de adezivi, SABA furnizeaza si echipamente cum ar pistoale de adeziv, vase sub presiune, pompe etc. Aceasta serie de echipamente a fost creată de SABA Tech Center pe baza unor teste indelungate si a multor ani de experienta practica. Combinatia potrivita dintre adeziv si echipamentul folosit va permite o eficienta maxima la aplicare si atingerea unor rezultate optime.

Deoarece solventul este neinflamabil, este important ca toate partile echipamentului care intra in contact cu adezivul lichid sa fie realizate din otel inoxidabil sau un plastic rezistent precum PTFE.

Aplicare

Aplicati adezivul folosind un pistol de pulverizare corespunzator. In cazul suprafetelor plane, produsul se poate aplica doar pe una dintre suprafete, unind apoi imediat suprafetele. In situatia in care lipitura este supusa unor forte, adezivul trebuie aplicat pe ambele suprafete,iar acestea trebuie apoi unite si apasate ferm pe durata de deschidere.
Instructiuni de aplicare:

 • presiunea de pulverizare cca 4 bari

 • deschiderea duzei 1,5 − 2,0 mm

 • deschiderea capacului cu 1 mm mai mare decat deschiderea duzei

 • distanţa de pulverizare 30 - 40 cm

  Recomandarile de siguranta

  SABA acorda o mare importanta utilizarii in conditii de siguranta si manipularii responsabile a produselor sale.

  Important

  Produsele pe baza de polimeri SBS si CR nu sunt rezistente la emolienti. SABA ofera produse speciale pentru lipirea unor substraturi cum ar fi imitatia de piele, care contin emolienti.

  Pentru un rezultat optim, suprafeţele care urmeaza a fi lipite trebuie sa fie curate, uscate, fara grasimi si la temperatura de aplicare. La o umiditate relativa a aerului de peste 70 % creste riscul formarii condensului, care poate avea un efect negativ asupra lipirii.

  Vaporii de solvent neinflamabil pot duce la corodarea centralelor pe gaz. Consultati-va instalatorul.

  Daca adezivul este transportat si/sau depozitat la temperaturi foarte scazute, poate dura un timp pana cand ajunge la temperatura de aplicare corecta.Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Adeziv Ignifug Saba Spray 2505

Specificatii Baza Polimer SBS
Solvent neinflamabil
Vascozitate (EN 12092) cca 260 mPa.s
Densitate (EN ISO 2811-2) cca 1,17 g/ml
Continut de materie solida cca 43%
Acoperire (la fiecare lipire) cca 70 g/m2
Durata de deschidere pana la cca 8 minute
Temperatura de aplicare a adezivului minim cca +15oC
Rezistenta la temperatura cca -20oC pana la +60oC
Puterea finală maximă după cca 24 de ore
Temperatura de depozitare şi transport până la cca +35oC
Agent de curatare Sabaclean DCM
Valabilitate 6 luni fara deschiderea ambalajului
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Adeziv Ignifug Saba Spray 2505. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare