Showroom

Va invitam la showroom audio si home cinema AVmall inainte de a lua o decizie privind investitia dumneavostra in sisteme audio-video. In acest fel beneficiati de sfaturile si asistenta noastra de specialitate, precum si de o auditie muzicala in cele mai bune conditii si fara niciun fel de obligatii. Poti veni cu muzica ta preferata in format CD, fie in format digital; deasemenea poti aduce amplificatorul, boxele, sau orice alta componenta pentru a o testa impreuna cu produsele existente in showroom.

Avand o gama variata de cabluri audio-video, accesorii, distribuitoare si filtre active de alimentare cat si elemente pentru tratament acustic care sunt foarte importante pentru sistemul tau audio si camera ta, avand experienta necesara alegerii si integrarii optime ale acestora, te putem indruma in achizitionarea componentelor, accesoriilor necesare tie, care te pot ajuta sa transformi spatiul de auditii intr-un mediu acustic performant.

Noi va impartasim din experienta noastra acumulata in ani de zile, oferindu-va consultanta tehnica de specialitate, detalii si sugestii pentru achizitionarea unui/unor produse optime sistemului pe care il detineti sau care urmeaza sa il achizitoonati.

Orice intrebare este o provocare, orice raspuns a fost pe masura asteptarilor. Am gasit solutii mereu, asa am dezvoltat o comunitate a pasionatilor audio-video, fii alaturi de noi!

Intrebare : Ce ne diferentiaza fata de concurenta?

Raspuns : Coerenta, profesionalism, corectitudine, experienta, sinceritate, promptitudine!

Pentru programari la auditii in showroom va rugam sa ne contactati.

Comenzi telefonice/email, consultanta tehnica de specialitate:

Tel: 0721 429 099
Tel: 0749 429 099
eMail: info @ avmall.ro

ORAR:
L-V: 10.00 - 18.00
Accesul la showroom se face pe baza de programare, va rugam sa ne contactati pentru detalii.