Virtual Crossover Box

  • Virtual Crossover Box
1360,45 RON
Cantitate:
+
De la: 226.74 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Un tablou de comand─â (pasiv ┼či analogic) variabil pentru filtre de incinte acustice care v─â permite s─â schimba┼úi componentele instantaneu folosind comenzile rotative marcate ┼či c─âile de re┼úea predeterminate din circuitul s─âu imprimat. Pute┼úi: 1. proiecta, testa ┼či modifica filtre ├«n timp real ├«n timpul audi┼úiei sau pute┼úi compara curbele de r─âspuns din software-ul folosit. Foarte bun pentru testare A/B. 2. elimina nenum─âratele ore de proiectare ┼či timpii mor┼úi de realizare. 3. optimiza incintele de cas─â sau ma┼čin─â. 4. folosi componente externe cu terminalele cu conectori rapizi sau selecta din peste 85 de componente folosind comenzile rotative robuste ┼či de folosin┼ú─â ├«ndelungat─â.
Caracteristici: 1. Folose┼čte un circuit imprimat pentru o str├óns─â toleran┼ú─â ┼či performan┼úe credibile. 2. Are un capac dur din plastic injectat cu valorile componentelor inscrip┼úionate vizibil pentru a garanta ani buni de utilizare productiv─â. 3. ├Äncape ├«ntr-o serviet─â standard. 4. Garan┼úie 12 luni.

Virtual Crossover Box
PDF 1 Virtual Crossover Box

Nu sunt recenzii pentru Virtual Crossover Box. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare