Tweeter Dayton Audio ND16FA-6

  • Tweeter Dayton Audio ND16FA-6
  • Tweeter Dayton Audio ND16FA-6
  • Tweeter Dayton Audio ND16FA-6
56,88 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 9.48 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Overview
Don't let the low price fool you! This versatile tweeter is a huge step above the average budget tweeter.
Highlights
  • Unique front pressfit, flush-mount design
  • Center-to-center spacing as low as 1-3/8
  • Extended response with superior off-axis dispersion
  • Compact neodymium motor is effectively self-shielded
  • Ferrofluid enhances power handling and helps damp resonance

Dayton Audio ND16FA-6 5/8 Neodymium Dome Tweeter

Don't let the low price fool you! This versatile tweeter is a huge step above the average budget tweeter. Conceived with line array thoughts in mind, it is finally possible to achieve the inter-driver spacing needed to minimize comb filtering out to nearly 20 kHz. But their uses don't stop at line arrays-- they have the sensitivity, smoothness, and power handling to individually do a two-way with most small woofers. Give them a try for your next budget or micro speaker-- you will be pleasantly surprised!

Specificatii Tweeter Dayton Audio ND16FA-6

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIES

Tweeter Type: Soft Dome

Cone / Dome Diameter: 5/8

Impedance: 6 ohms

Power Handling (RMS): 10 Watts

Frequency Response: 3,500 to 27,000 Hz

Sensitivity: 89 dB 1W/1mTHIELE-SMALL PARAMETERS

Resonant Frequency (Fs): 2,283 Hz

DC Resistance (Re): 5.00 ohms

Voice Coil Inductance (Le): 0.05 mHMOUNTING INFORMATIE

Overall Outside Diameter: 1.28

Cutout Diameter: 1

Depth: 0.57
Tip Echipament Difuzor Tweeter

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul bani/valoare la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eternal disputa cu granzii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei – awesomely affordable – excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Tweeter Dayton Audio ND16FA-6. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare