Tuburi retractile Viablue Interconect

  • Tuburi retractile Viablue Interconect
5,37 RON / Set 2 Bucati
Cantitate:
+
De la: 0.9 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Tuburi termo-retractile lungime 50mm şi Ø10mm.
Scris auriu sau argintiu.
Se livrează în set de 2buc. (1 x roşu + 1 x negru).
Engineered in Germany.

Specificatii Tuburi retractile Viablue Interconect

Tip Echipament Tub Retractil

ViaBlue

Poate mai putin cunoscuta in Romania, dar incontestabil una dintre marcile care se pot lauda fara rezerve cu rezultatele muncii si investitiilor. Specializata in cabluri (de boxe, analog sau digital), dar si in solutii de conectare (si accesorii pentru acestea) si spike-uri, ViaBlue impleteste perfect rigoarea germana cu materiale de cea mai buna calitate si designul modern.

Toate produsele se nasc in departamentul de cercetare/dezvoltare, unul foarte bine pus la punct din punct de vedere tehnic si al resurselor umane, dupa care prototipurile trebuie sa parcurca o serie de teste extrem de severe. Doar produsele care trec de aceste teste ajung in productie, iar utilizatorul acestora va remarca cu siguranta de la primele acorduri plusul de valoare pe care solutiile ViaBlue il aduce unui sistem.  

Nu sunt recenzii pentru Tuburi retractile Viablue Interconect. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare