Tastatura Sumvision Wireless bluetooth compact slim style pentru iOS

  • Tastatura Sumvision Wireless bluetooth compact slim style pentru iOS
  • Tastatura Sumvision Wireless bluetooth compact slim style pentru iOS
89,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 14.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Compact slim design

Stylish and slim this keyboard is portable and not only looks good but fits easily on your desk.

Bluetooth keyboard for iOS

Connect to any iOS devices with this slim compact keyboard


Specificatii Tastatura Sumvision Wireless bluetooth compact slim style pentru iOS

Specificatii Connectivity Bluetooth
Colour Black
Battery 2 x AAA batteries (included)
OS compatibilty Mac iOS/iPhone/iPad
Operating distance up to 10 metres
Working voltage 3.0V
Working current 4mA
Working temperature -10 to 55 degrees

Sumvision

Un adevarat furnizor universal de componente de cea mai buna calitate pentru domeniile numite componente PC, periferice si dispozitive de stocare, tehnologii IT si retelistica, media playere, tablete si sisteme de Securitate. Cu o abordare bazata pe implementarea tehnologiilor corecte pentru fiecare clasa de produse, Sumvision s-a impus rapid pe piata prin calitate la preturi accesibile.

Mai mult, au facut si munca de pionierat in industrie, fiind cei care au propus clientilor produse unice, precum Cyclone Micro, cel mai compact media player portabil din lume. Cu peste 10 ani de experienta pe piete foarte mari din Europa, Australia, Africa de Sud si China, Sumvision propune o gama extrem de larga de produse care nu pot fi trecute cu vederea, fiindca inglobeaza tehnologii avansate, sunt durabile si foarte avantajoase din punct de vedere financiar. 

Nu sunt recenzii pentru Tastatura Sumvision Wireless bluetooth compact slim style pentru iOS. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare