Subwoofer Heco Victa Prime Sub 252 A

  • Subwoofer Heco Victa Prime Sub 252 A
1544,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 257.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Active bass reflex subwoofer

HECO┬┤s Victa Prime Sub 252 A is the active subwoofer in the series that can be used to build a fully-fledged and powerful home cinema system. Equipped with HECO┬┤s tried and tested long-fibre kraft paper, the 260 mm long-throw driver ensures that even low rumbling home cinema sequences are completely free from distortion. The housing of the subwoofer, which also exhibits slightly rounded sides, falls in line with the visual concept of the Victa Prime series. At the same time, a solid housing construction, which consists of layers of glued and moulded MDF panels, provides optimum operating conditions for the bass driver.

Specificatii Subwoofer Heco Victa Prime Sub 252 A

Specificatii subwoofer activ (amplificator incorporat)
tip incinta : bass reflex
diametru difuzor : 260 mm
putere rms : 100 W
putere max : 200 W
raspuns in frecventa : 22 - 200 Hz
frecventa crossover : 50 - 200 Hz (variabil)
incinta din MDF
intrare RCA
intrare nivel inalt
dimensiuni : 318 x 450 x 405 mm (W x H x D)

Heco ' Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Heco Victa Prime Sub 252 A. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare