Subwoofer Heco New Phalanx 203F

  • Subwoofer Heco New Phalanx 203F
  • Subwoofer Heco New Phalanx 203F
  • Subwoofer Heco New Phalanx 203F
  • Subwoofer Heco New Phalanx 203F
  • Subwoofer Heco New Phalanx 203F
  • Subwoofer Heco New Phalanx 203F
  • Subwoofer Heco New Phalanx 203F
2659,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 443.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Active subwoofer with innovative enclosure concept and high performance capacity

The New Phalanx 203 F is the master of flexibility in Heco´s powerfully efficient subwoofer portfolio. The already proven virtues of the New Phalanx range are complemented by a particularly flat and innovative enclosure concept. The active compact subwoofer can be positioned horizontally or vertically and is only 16 cm high in the horizontal position. Demanding aesthetes simply hide the subwoofer, which is available in black or white, under or behind an item of furniture − and the New Phalanx 203 F can even be hung on the wall. Such a high degree of flexibility often goes hand in hand with limited acoustic performance - but not with the New Phalanx 203 F. The entire New Phalanx technology is packed inside the compact enclosure of the 203 F, guaranteeing powerful bass reproduction for demanding applications with a discreet design at the same time

Specificatii Subwoofer Heco New Phalanx 203F

Specificatii subwoofer activ (amplificator incorporat)
incinta cu constructie inovatoare
permite pozitionare orizontala sau vericala
posibilitate fixare pe perete (acceorii incluse)
functie oprire automata
constructie bass reflex cu doua tuburi de reflex optimizate pentru circulatia aerului
amplificare performanta clasa D
difuzor : 1 x 200 mm , orientat in jos (down-fire)
putere RMS : 120 W
putere maxima : 220 W
raspuns in frecventa : 24 - 150 Hz
incinta din MDF
crossover variabil
frecventa crossover : 50 - 150 Hz
dimensiuni : 380 x 160 x 480 mm (W x H x D)
greutate : 9 kg

Heco ' Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Heco New Phalanx 203F. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare