Subwoofer Heco Aleva GT Sub 322 A

  • Subwoofer Heco Aleva GT Sub 322 A
2809,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 468.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Active bass reflex subwoofer, side-firing principle

While the potent Aleva GT 322 A active subwoofer has been designed in keeping with the slim-line style of the series, it doesn´t disappoint when it comes to generating an impressive deep bass response. This can be attributed to its 320 watt power amplifier with active frequency response equalization, 300 mm long-throw woofer and aerodynamically rounded reflex ports. Besides its extremely low-resonance housing, this model also features a clear and consistent design. An elegant high-gloss piano finish, which is optionally available in white or black, has also been applied to the MDF housing used by this model over several stages

Specificatii Subwoofer Heco Aleva GT Sub 322 A

Specificatii subwoofer activ (amplificator incorporat)
tip incinta : bass reflex
diametru difuzor : 300 mm
putere rms : 180 W
putere max : 320 W
raspuns in frecventa : 20 - 150 Hz
frecventa crossover : 50 - 150 Hz (variabil)
incinta din MDF
intrare RCA
intrare nivel inalt
port bass refle optimizat aerodinamic
difuzor de mare putere cu con din celuloza intarita
limitator in timp real
egalizare activa SPL
dimensiuni : 290 x 500 x 464 mm (W x H x D)

Heco - Seniorii sunetului

Cu o istorie de aproape sapte decenii in dreptul numelui (infiintata in 1949), Heco este una dintre cele mai vechi si mai respectate companii de boxe Hi-Fi din lume. In tot acest timp, denumirea companiei germane a devenit sinonima cu excelenta in sunet. Boxele Heco, de la seriile entry level si pana la cele din gama High-End, respecta cu sfintenie principiile care combina elementele constructive fara cusur cu materialele de calitate si cu tehnologie de top, dezvoltata in propriile laboratoare si bancuri de teste. Multe dintre produse au devenit cult in timp, iar recenziile de specialitate si premiile sunt atat de multe incat ne-ar trebui o pagina intreaga doar sa le amintim.

Pornind de la o filozofie de brand extrem de simpla (doar rezultatele conteaza), dar care e respectata cu rigurozitate, inginerii de la Heco au reusit nu numai sa pastreze renumele marcii, ci chiar sa-l duca la apogeu, prin reinventari succesive,  dictate de nevoia de a tine ritmul cu tehnologia, si lipsa compromisurilor. Drept urmare, definitia comuna tuturor produselor Heco, indiferent de gama de pret, cuprinde trei elemente esentiale: echilibru, transparenta si dinamica.

Heco este, indiscutabil, marca cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de gama aleasa.    

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Heco Aleva GT Sub 322 A. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare