Subwoofer Dali Mentor SUB

  • Subwoofer Dali Mentor SUB
  • Subwoofer Dali Mentor SUB
  • Subwoofer Dali Mentor SUB
  • Subwoofer Dali Mentor SUB
  • Subwoofer Dali Mentor SUB
6559,00 RON / Bucata

Cantitate:
+
De la: 1093.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Subwoofer activ, dotat cu un difuzor de 10 și un amplificator în clasa D de 500 W.

Deși pare o chestiune simplă, integrarea unui subwoofer într-un sistem stereo sau într-un home-cinema poate da bătăi mari de cap. Mentor Sub este gândit să ușureze cât mai mult această muncă și este prevăzut cu o telecomandă cu ajutorul căreia puteţi regla nivelul de intrare, frecvenţa de tăiere sau fazarea fără să fie nevoie să vă târâţi prin spatele subwooferului. Telecomanda are și funcţiile Mute sau Power On/Off. În plus, funcţia Auto-switch pornește automat echipamentul atunci când detectează semnal la intrare și îl oprește după o perioadă de liniște. Mentor Sub poate memora trei seturi distincte de setări între care se poate comuta extrem de simplu, prin apăsarea unui buton.

Difuzorul folosit este cu excursie lungă și este orientat către pardoseală pentru a ajuta poziţionarea subwooferului lângă pereţi sau în colţurile camerei. Difuzorul folosește un magnet extrem de puternic și o bobină de 2.5. Membrana are o excursie de aproape 1 și asta înseamnă deplasarea unui volum impresionant de aer. Basul obţinut este profund, puternic și dinamic.

Pretul mentionat este pentru 1 bucata

Specificatii Subwoofer Dali Mentor SUB

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB]: 111Connection input(s): Mono line level (LFE)Stereo line level (low pass filtered)Input impedance [kOhm]: 2Functions: Volume (gain)Crossover frequencyStand-by (auto power) on/off switchVariable phase switch (0-90-180-270┬║)3 memories (Remote Control)Mute (Remote Control)Recommended distance from wall: min. 5 cm
Descriere: Closed box
Difuzoare: 1 x 10 Paper fibre cone
Dimensiuni: 365 X 330 X 340
Frecventa crossover: Crossover frequencies: 40-120
Greutate: 22,4 kg
Putere RMS: Max. Amplifier Power Output [W]: 500Continous IEC Power Output [W]: 300
Raspuns in frecventa: (+/- 3dB) [Hz]: 25 - 250

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Dali Mentor SUB. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare