Subwoofer Audiovector SR SUB Signature

  • Subwoofer Audiovector SR SUB Signature
  • Subwoofer Audiovector SR SUB Signature
  • Subwoofer Audiovector SR SUB Signature
7649,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 1274.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Audiovector SR SUB Signature utilizează un superstand pentru o interacţiune optimă cu podeaua, un port distribuit down-firing pentru bas îmbunătăţit, un amplificator puternic și, desigur, o incintă fără laturi paralele pentru a obţine performanţe detaliate și dinamice.

SR SUB Signature este proiectat să funcţioneze împreună cu alte modele Signature. Spre exemplu, cu boxele de raft SR 1 Signature într-o configuraţie stereo sau într-un sistem surround cu SR 3 sau SR 6, în care poate evidenţia toate detaliile fine ale sunetelor într-un mod cu adevărat dinamic.

Integrarea unui subwoofer poate fi dificilă, însă cu ajutorul controlului de fază a produselor Audiovector, puteţi ajusta subwooferul să funcţioneza cu orice boxe de faţă, fie că este vorba de configuraţii stereo sau surround, pentru a oferi o precizie de neegalat.

Specificatii Subwoofer Audiovector SR SUB Signature

Specificatii Frequency range -6 dB: 19 - 180 Hz
Amplifier power: 400 W
X-over frequencies: variable
Power handling: 700 W Peak
Height/Width/Depth cm: 39 x 37 x 35

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Audiovector SR SUB Signature. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare