Subwoofer Audiovector SR SUB Avantgarde Arrete

  • Subwoofer Audiovector SR SUB Avantgarde Arrete
  • Subwoofer Audiovector SR SUB Avantgarde Arrete
  • Subwoofer Audiovector SR SUB Avantgarde Arrete
  • Subwoofer Audiovector SR SUB Avantgarde Arrete
13999,00 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 2333.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Audiovector SR SUB Avantgarde Arret├ę utilizeaz─â un superstand pentru o interac┼úiune optim─â cu podeaua, un radiator pasiv down-firing pentru cel mai profund bas, tehnologia propietar─â Audiovector pentru absob┼úia ╚Öocurilor pentru amortizarea optim─â ├«n incint─â ╚Öi multe alte specialit─â┼úi secrete, inclusiv un amplificator ajustat special. Componentelor de cupru le-a fost aplicat un tratament criogenic (NCS freeze technology).

SR SUB Avantgarde Arret├ę este proiectat s─â func┼úioneze ├«mpreun─â cu alte modele Avantgarde Arret├ę. Spre exemplu, cu boxele de raft SR 1 Avantgarde Arret├ę ├«ntr-o configura┼úie stereo sau ├«ntr-un sistem surround cu SR 3 sau SR 6, ├«n care poate eviden┼úia toate detaliile fine ale sunetelor ├«ntr-un mod cu adev─ârat dinamic.

Specificatii Subwoofer Audiovector SR SUB Avantgarde Arrete

Specificatii Frequency range -6 dB: 17 - 200 Hz
Amplifier power: 400 W
X-over frequencies: variable
Power handling: 800 W Peak
Height/Width/Depth cm: 39 x 37 x 35

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Audiovector SR SUB Avantgarde Arrete. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare