Subwoofer Audio Pro Addon Sub

  • Subwoofer Audio Pro Addon Sub
  • Subwoofer Audio Pro Addon Sub
  • Subwoofer Audio Pro Addon Sub
1739,00 RON / Bucata
Culoare

Cantitate:
+
De la: 289.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Addon Sub este un subwoofer ce adaugă un bas puternic și în același timp extrem de profund sistemului dumneavoastră de acasă, fie că ascultaţi muzica sau vă uitaţi la un film.

Având un difuzor de 8 inch condus de un amplificator integrat capabil să ofere pânaă la 150 de W în clasa D, acest subwoofer este de tip down-firing (difuzorul este poziţionat la baza incintei, sunetul fiind îndreptat spre podea).

Controalele din spatele cabinetului ajută la ajustarea volumului, frecvenţelor precum și a fazei emise, după preferinţele fiecărui utilizator în parte.

Aspectul său fizic plăcut face posibilă integrarea acestuia aproape în orice spaţiu, iar calitatea inconfundabilă a sunetului emis vă va uimi de la prima audiţie.


Specificatii Subwoofer Audio Pro Addon Sub

Specificatii Type: Powered bassreflex subwoofer with DSP
Amplifier: 150W digital Class D
Woofer: 8ÔÇŁ longthrow
Frequency range: 35 Ôłĺ 130Hz
Phase: 0-180 degrees
Variable crossover frequency: 50 Ôłĺ 130Hz
Inputs: LFE and RCA
Dimension, mm: H: 295 x W: 275 x D: 295
Finish: Black or white matt lacquered

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Audio Pro Addon Sub. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare