Subwoofer Amphion Impact 400

  • Subwoofer Amphion Impact 400
  • Subwoofer Amphion Impact 400
  • Subwoofer Amphion Impact 400
  • Subwoofer Amphion Impact 400
6365,45 RON / Bucata 5637,45 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 1060.91 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Multi dintre dvs veti fi deacord cu faptul ca subwooferele sunt esentiale pentru experientele home theatre pline de emotie si realism.

Muzica poate fi un caz separat si poate multi sustin ca subwooferul nu este o solutie corecta pentru un sistem stereo, deoarece compromisurile in zona frecventelor medii sunt prea mari pentru a le putea suporta.

Ezitati sa aveti un subwoofer in sistemul dvs muzical? Cautati un subwoofer home theatre cu rafinament? Daca nuantele, tonalitatea, viteza si crearea de spatii acustice sunt dezideratele dvs, Amphion Impact poate fi exact ce cautati. Toate modelele au punctele lor forte si sunt proiectate pentru calitate maxima in sisteme home cinema sau stereo.

Impact 400 asigura amplasare usoara, suficienta presiune pentru majoritatea camerelor, cu difuzorul sa de 10 inch foarte rapid si dinamic.

Impact 500 are un difuzor de 12 si produce un pic mai mult din fiecare aspect... Mai multa putere, mai multa presiune, mai multa palpabilitate a sunetului din octavele inferioara.

Toate subwooferele Amphion detin o tehnologie patentata Amphion, numita CSC (Cumulative Stage Coupling), care mareste coerenta sistemului si pastreaza faza corecta permanent prin alterarea pantei de filtru.
Cand crossover este setat mai sus, panta de filtraj devine mai inclinata gradat spre frecventele mai inalte. Astfel schimbarile de faza sunt liniare si intarzierile raman minime. In banda de rejectie (>150 Hz), panta de filtraj este la 30dB/octave (gradul 5) ceea ce face ca subwooferul sa nu se auda deloc, imbunatatind imaginea stereo.
CSC asigura faptul ca subwoofeul impreuna cu boxele principale sa lucreze omogen in orice situatie. Filtrul CSC poate fi eliminat prin comutator, astfel ca Impact poate fi conectat si la iesirea LFE a unui receiver home theater.
Finisaj: Negru, Alb

Pret TVA inclus: 1399 EUR negru, alb

Specificatii Subwoofer Amphion Impact 400

Specificatii Frecventa limita -3dB: 19 Hz
Sensibilitate: 91 dB
Putere: 500W
Impedanta: 4 ohms
Mod operare: Subwoofer activ, cutie inchisa
Crossover: 30-100 Hz ajustabil
Control volum: peste 70 dB
Control faza: 0-180 grade
Auto Power On Off / manual, 15min stand by
Filter switch: Variable X-over / direct
In - Out line level
Circuit anti clipping
Circuit protectie suprasarcina
Woofer: 10 Neomex
Dimensiuni H x W x D: 390 x 350 x 350 mm
Greutate 25 Kg / bucata

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Amphion Impact 400. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare