Subwoofer Acoustic Energy 308

  • Subwoofer Acoustic Energy 308
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Subwoofer Acoustic Energy 308 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3399,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Printre cele mai bune Subwoofere in categoria sa de pret!

Vino in showroom sa il asculti !


3-Series

The 3-Series; modern in design, forged in AE history.


Behind the magnetic grilles and sleek rubberised baffles lie bespoke AE drive units. A brand new AE tweeter is paired with the classic spun, hard-anodized aluminium bass drivers from the legendary AE1.

We also offer the 3-Series as 5.1 packages for home cinema use. These comprise 308 sub, 307 centre, 301's for rear and either a further set of 301's for the front or a pair of 305 floorstanders. In addition there is also a 7.2 package with an extra pair of 301's.


The 308 is a powerful, sealed-box active subwoofer for home entertainment systems.

This hugely powerful 500watt subwoofer will integrate with the rest of the 3-Series flawlessly.

Available in Piano Black and Gloss White this sub, a 36cm cube, will fit well into any medium or large room. Inside the floor-friendly rubber feet are carpet-piercing spikes should they be required.


Specificatii Subwoofer Acoustic Energy 308

Specificatii Type: Sealed-box, active subwoofer
Driver:300mm pulp cone with 60mm thermally bonded voice coil, High-power long-throw magnet system
Low Frequency Cut-off:-6dB @ 28Hz
Amplifier:500 Watts active system
Low Pass Filter:Variable 2nd order, 35Hz to 150Hz
Phase:Variable 0 to 180
Dimensions:360 x 360 x 360mm (HxWxD)
Weight: 20kg (Single unpacked)
Finishes: High gloss piano black or white

Acoustic Energy

Cu o traditie de aproape trei decenii in manufacturarea de boxe, producatorul englez Acoustic Energy a devenit unul dintre numele cele mai vehiculate in industrie, mai ales cand tema este raportul pret / calitate. Nascuta in vestul Londrei si dedicata initial exclusiv sectorului pro, compania s-a mutat incet spre segmentul home user, reusind sa se impuna de-a lungul anilor in memoria iubitorilor de Hi-Fi si nu numai - premii pentru cele mai bune boxe britanice in 1991 si 1992 (pentru modelul AE1, devenit iconic pentru marca), recenzii elogioase in toate revistele de specialitate, aprecierea unanima a utilizatorilor.

Cu o plaja de modele care acopera toate necesitatile (de la seriile Reference, 1 si 3, pana la boxele de exterior Extreme si sistemele multimedia Aego), boxele Acoustic Energy raman fidele principiilor despre sunet cu care s-a plecat la drum: liniaritate, dinamica, transparenta si precizie.  

Subwoofer Acoustic Energy 308
PDF 1 Subwoofer Acoustic Energy 308

Nu sunt recenzii pentru Subwoofer Acoustic Energy 308 . Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare