Stand Boxe PMC TUBE 61 ST

  • Stand Boxe PMC TUBE 61 ST
Solicita pret!
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

suporti boxe

Tube stands™

Tube Stand™ este proiectat in ore indelungi si teste de auditie, atat in zona profesionala cat si consummer, pentru a optimiza imaginea, dinamica si echilibrul tonal al monitoarelor PMC.

Este esentiala pozitionarea corecta a boxei de raft, impreuna cu stabilitatea in timpul functionarii. De aici necesitatea folosirii unui suport dedicat. Structura si materialele folosite vor avea aportul lor in performanta boxei, iar in cazul Tube Stand™ procesul de proiectare a fost extrem de riguros si atent, ca si pentru celelalte produse PMC.

Testele au demonstrat ca integritatea jonctiunii intre coloana si platforma orizontala este critica, ceea ce a dus la proiectarea lor dintr-o singura bucata turnata, astfel incat nu mai sunt 2 piese ci una singura. Pentru ca standul sa fie liber de orice rezonanta, coloana principala este umpluta in interior cu un material special, in cantitate fixa, astfel incat orice adaus sau eliminare din acest material va dauna suportului. Placa de baza de 6mm grosime este prinsa rigid de coloana si detine spikes pentru asigurarea nivelului orizontal, impreuna cu stabilitate si rigiditate.

Toate Tube Stands™ sunt prevazute cu “Bluk-Tack®”; un material neutru din punct de vedere sonor, ce se foloseste pentru fixarea boxei pe platanul superior.
Inaltime: 61cm


Nu sunt recenzii pentru Stand Boxe PMC TUBE 61 ST. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare