Stand Boxe PMC STD MB2 34

  • Stand Boxe PMC STD MB2 34
Solicita pret!
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

suporti boxe  MB2

Acest suport cu design special isi are originea in operele celebrilor arhitecti precum Mies Van De Rohe & Marcel Breuer. Linii simple, ce pare usor de creat, insa care ascund in spate o munca de cercetare deosebita. Rezultatul este o forma placuta la privire, usoara, insa si performanta din punct de vedere tehnic. Cadrul este extrem de rigid permitand boxei sa opereze perfect ca si de pe o platforma rigida. Suportul este ajustat si umplut cu o cantitate precisa de umplutura, asigurand lipsa oricarei coloratii sau rezonante nedorite.

Toate standurile tip frame sunt furnizate impreuna cu “Blu-Tak®”, un material neutru din punct de vedere sonor ce asigura cuplarea superba intre cabinetul boxei si suport. Sunt deasemenea furnizate spike-uri ajustabile.
inaltime 34 inch


Nu sunt recenzii pentru Stand Boxe PMC STD MB2 34. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare