Stand Boxe NorStone Walk

  • Stand Boxe NorStone Walk
  • Stand Boxe NorStone Walk
  • Stand Boxe NorStone Walk
580,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 96.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Iesind in evidenta pe baza de sticla lacuita, ca un zeu egiptean, Stand Walk combina dinamica si stabilitatea. Designul sau original, vor evidentia boxele plasate pe suportul superior. Veti avea posibilitatea de a ascunde cablurile în interiorul unuia dintre tuburi, indiferent de diametrul lor, pentru a conserva linia eleganta. Placile sunt echipate cu picioare antirezonanta si tampoane moi adezive care va vor permite sa plasati boxele in conditii de siguranta.


Inaltime suport: 722mm
Placa inferioara: 266 x 332 mm
Placa superioara 160 x 195 mm
Greutate suportata: 30 kg maxim
Greutate suport: 12.3 kg
Stand Boxe NorStone Walk
PDF 1 Stand Boxe NorStone Walk

Nu sunt recenzii pentru Stand Boxe NorStone Walk. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare