Stand Boxe NorStone Stylum 1

  • Stand Boxe NorStone Stylum 1
  • Stand Boxe NorStone Stylum 1
  • Stand Boxe NorStone Stylum 1
  • Stand Boxe NorStone Stylum 1
439,00 RON / Pereche
Culoare

Cantitate:
+
De la: 73.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Linia Stylum de suporti pentru boxe a fost proiectat pentru fanatici audio. Structura lor este cu adevarat functionala. Spikes reglabile, situate atat pe partea de sus si de jos, placi ce asigura o stabilitate perfecta a montajului. Sistemul anti-vibratii garanteaza cele mai bune performante acustice. Puteti adauga, de asemenea, nisip in interiorul tubului principal pentru a reduce frecventele de rezonanta.

Cable management system
Culori: negru, argintiu, alb
Inaltime Stylum 1: 50cm
Platforma superioara: 200 x 165 mm
Platforma superioara: 250 x 220 mm
Greutate maxima suportata: 50 kg
Greutate suport: 8.4 kg
Stand Boxe NorStone Stylum 1
PDF 1 Stand Boxe NorStone Stylum 1

Nu sunt recenzii pentru Stand Boxe NorStone Stylum 1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare