Stand Boxe NorStone Finn

  • Stand Boxe NorStone Finn
  • Stand Boxe NorStone Finn
  • Stand Boxe NorStone Finn
  • Stand Boxe NorStone Finn
259,00 RON / Pereche
Cantitate:
+
De la: 43.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Acest stand pentru difuzor satelit are un stil contemporan elegant si un sistem de ascundere al cablului pana la podea, ceea ce-l face intr-adevar discret si posibil de integrat in orice mediu de acasa. Este reglabil in inaltime avand o baza din fonta solida ce asigura o stabilitate de neegalat. Finn este livrat cu mai multe sisteme de montare pentru a va asigura ca aceasta se potriveste cu specificul boxelor.

Dimensiuni:
Inaltime reglabila 700 - 1200 mm
Greutate maxima bracket: 9kg
Greutate suport: 5kgStand Boxe NorStone Finn
PDF 1 Stand Boxe NorStone Finn

Nu sunt recenzii pentru Stand Boxe NorStone Finn. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare