Stand Boxe Dayton Audio SSMB 24

  • Stand Boxe Dayton Audio SSMB 24
  • Stand Boxe Dayton Audio SSMB 24
  • Stand Boxe Dayton Audio SSMB 24
569,00 RON / Pereche
Dimensiune

Cantitate:
+
De la: 94.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Dayton Audio's SSMB24 three tube speaker stand design has two 1.5 tubes in front and one 3 tube in the rear and the entire stand is completed in durable black crinkle finish.

Dayton Audio speaker stands are the ideal accessory to your home theater or stereo sound system, raising the speaker to the optimum listening height while providing a sturdy foundation.
The three tube design has two 1.5 tubes in front and one 3 tube in the rear and the entire stand is completed in durable black crinkle finish.
The rear tube hides the speaker cable from sight and can be filled for added mass.
The top plate features neoprene pads to keep the speakers stable and the bottom plate features adjustable spikes for leveling and isolation.

Platform is 6-5/8 x 8-1/4 and measures 3/8 thick.
The bottom plate measures 8-1/4 x 11 and has a gentle taper to 5 at the back.
The stand is 24-3/4 tall, has a weight capacity of 75 lbs. and weighs 28.6 lbs. per pair.

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul bani/valoare la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eternal disputa cu granzii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei – awesomely affordable – excelenta pe bani putini. 

Stand Boxe Dayton Audio SSMB 24
PDF 1 Stand Boxe Dayton Audio SSMB 24

Nu sunt recenzii pentru Stand Boxe Dayton Audio SSMB 24. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare