Splitter Viablue SC-Air

  • Splitter Viablue SC-Air
68,16 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 11.36 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Splitter terminal pentru cabluri de Ø exterior 28mm.
2 ieşiri de Ø5.7mm.

Engineered in Germany.


By using ViaBlue™ splitters cables are assembled professionally. Sensitive leads are stabilized and fixed in best postion. ViaBlue™ splitters are assembled on cables before attaching connectors. The splitters are fixed by two M5 screws.

SC-AIR Splitters have a total length of 55 mm and an outer diameter of 36 mm. The cable entry has a size of Ø 28 mm, the cable outlet has two openings with each Ø 5.7 mm. Thus, the SC-AIR splitter are used for cables up to Ø 28 mm. Technical specifications:

  • Total length: 55.0 mm
  • Outer diameter: 36.0 mm
  • Inner diameter: 28.0 mm
  • Diameter of cable outlet: 5.7 mm

Specificatii Splitter Viablue SC-Air

Tip Echipament Splitter

ViaBlue

Poate mai putin cunoscuta in Romania, dar incontestabil una dintre marcile care se pot lauda fara rezerve cu rezultatele muncii si investitiilor. Specializata in cabluri (de boxe, analog sau digital), dar si in solutii de conectare (si accesorii pentru acestea) si spike-uri, ViaBlue impleteste perfect rigoarea germana cu materiale de cea mai buna calitate si designul modern.

Toate produsele se nasc in departamentul de cercetare/dezvoltare, unul foarte bine pus la punct din punct de vedere tehnic si al resurselor umane, dupa care prototipurile trebuie sa parcurca o serie de teste extrem de severe. Doar produsele care trec de aceste teste ajung in productie, iar utilizatorul acestora va remarca cu siguranta de la primele acorduri plusul de valoare pe care solutiile ViaBlue il aduce unui sistem.  

Nu sunt recenzii pentru Splitter Viablue SC-Air. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare