Splitter AVsound TCSP-4

  • Splitter AVsound TCSP-4
54,60 RON / Bucata
Cantitate:
+
De la: 9.1 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Variantă bi-wire (4 terminaĊ£ii) cu ornament roĊŸu sau negru. Splitter terminal pentru cabluri de 15mm (intrare) ĊŸi 4.5mm (ieĊŸire). Capul este OĊ£el placat cu Aur, iar corpul este OĊ£el placat cu Nichel.

Nota : Pretul este pe o singura unitate de masura, in cazul cablurilor pe fiecare metru liniar. Pretul expus nu include si eventuala confectionare a cablului/cablurilor, aceasta se face doar in baza unei comenzi ferme si se plateste suplimentar. Pentru detalii privind aceasta operatiune va rugam sa ne contactati. Exceptie este doar cand in descrierea produsului este mentionat clar ca pretul este per set si totodata este descrisa cantitatea inclusa in acest set. Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati !

Specificatii Splitter AVsound TCSP-4

Tip Echipament Splitter

Nu sunt recenzii pentru Splitter AVsound TCSP-4. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare