Spike Stillpoints Ultra 6 (fara baza)

  • Spike Stillpoints Ultra 6 (fara baza)
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Spike Stillpoints Ultra 6 (fara baza) are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
940,00 RON / Bucata 770,00 RON / Bucata

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Cel mai bun Stillpoints pentru electronice, dar şi pentru standuri sau incinte acustice. Este suficientă folosirea unui singur element Ultra 6 sub amplificator sau între stand şi o incintă acustică. Conţine 5 compartimente cu bile ceramice ce acţionează ca un filtru pentru a reduce transferul vibraţiilor.
Reduce DRAMATIC efectele negative ale vibraţiilor exterioare şi a rezonanţelor în orice sistem.
Diametru 75,44mm.
Înălţime 40,64mm.

Piciorul include 1 corp filetat Whitworth la un capăt şi cu o suprafaţă netedă la celălalt capăt nefiletat.

Material şi finisaj oţel inoxidabil. Suportă max. 200kg/picior.
Made in USA

Specificatii Spike Stillpoints Ultra 6 (fara baza)

Specificatii Toate componentele audio creaza energie vibranta de un tip sau altul. Evident, componente cu piese in miscare, cum ar fi : CD playere, Platane ( Pick Up ) sunt de departe componente care se pot face vinovate de vibratii excesive in sistemul audio.
Asa cum era si evident cele mai vibrante componente raman Incintele Acustice ( Boxele ) care prin carcasa emit vibratii considerabile catre podea sau standul de boxe in cazul boxelor de raft, la fel si cele care se monteaza pe perete sau in perete
Orice componenta care poseda transformator produce energie vibranta. Acest lucru inseamna ca toate amplificatoarele si preamplificatoare vor fi, de asemenea, vinovate, astfel incat trebui gasite cele mai bune solutii incat sa eliminam aceste vibratii. In aceeasi categorie sunt si alte componentele cum ar fi : DAC, BluRay, Media Streamer, Rceiver AV, etc

Practic tot in audio vibreaza, incepand semnalul audio care trece prin cablurile sistemului. In acest sens mentionam ca microvibratii se afla atat in cablurile de curent cat si in cele interconect fie digitale, fie USB, fie HDMI, fie analogice dar mai ales in cablurile de boxe

Aceste energie de vibratie afecteaza calitatea sunetului Astfel exista foarte multe produse care elimina aceste vibratii, fie de la componentele majore ale sistemului, la boxe dar si la cabluri. Necesitatea folosirii unor astfel de produse este extrem de importanta. Eliminarea vibratiilor dar si microvibratiilor vom avea un sunet mai natural, mult mai clar, mai limpede, mai coerent dar va creste atat dinamica cat si scena de auditie

De-a lungul anilor, au fost utilizate mai multe metode diferite de manipulare sau disipare a energiei din vibratie de la componente audio. Avem tendința de a imparti modalitatiile de disipare, diminuare a energiei vibrationale in 3 categorii principale:
- Absorbtie / amortizare
- Cuplare / de scurgere
- disipare

Cel mai putin costisitoare si mai comuna modalitate de a face ca energia vibrationala sa dispara este de a incerca si de a absorbi-o prin utilizarea de dispozitive squishy / produse moi - Sorbothane, alte dispozitive din materiale diverse etc. Teoria aici este de a incerca sa schimbam sau sa o transformam energia vibranta in caldura. Toate aceste dispozitive lucreaza intr-o zona destul de larga unde efecte secundare negative legate de materialul de amortizare se poate compensa cu beneficiile unui nivel global mai scazut de vibratii.

Multi pasionati folosesc destul de multe produse de acest gen cum ar fi : spike-uri, izolatoare din sorbothane, carbon, lemn, gel, otel, aluminium, titanium, etc si care le folosesc sub componenta respectiva pentru a impinge vibratie catre raftul sau placa pe care sta componenta, in cazul boxelor fiind podeaua
Aceste dispozitive pot fi oarecum eficiente si in cea mai mare parte rentabile

Multi pasionati au un sertar plin de conuri, crampoane, subsoluri È™i chiar blocuri de un material sau altul care au fost proiectate să fie cuplu componenta a unei platforme, care este apoi izolat din sau cuplat cu restul de raft, care este apoi deversată în podea. Practica cea mai comună de a folosi piroane în boxe podea sau stative pentru boxe este un prim exemplu. Aceste dispozitive pot fi oarecum eficiente È™i, în cea mai mare parte, rentabil - dacă nu intri în unele materiale foarte exotice.

In acest sens apelati cu incredere la un consultant AVmall pentru a va indruma catre produsul de care aveti nevoie si care va poate da cel mai bun randament in acest sens. Exista o gama foarte variata de produse insa va pot mentiona faptul ca nimic in acest domeniu nu este universal, asadar nu orice spike marca X este universal exceptional pretabil oricarui component, oricarei componente audio-video, esenta este ca impreuna in functie de sistemul audio de care dispuneti sa gasim solutia optima, in acest sens va asigur de faptul ca avem rezultate pozitive remarcabile in majoritatea cazurilor la care am participat.
Spike Stillpoints Ultra 6 (fara baza)
PDF 1 Spike Stillpoints Ultra 6 (fara baza)

Nu sunt recenzii pentru Spike Stillpoints Ultra 6 (fara baza). Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare