Spike GoldKabel Executive SpikePOD

  • Spike GoldKabel Executive SpikePOD
1437,80 RON / Set 4 Bucati
Cantitate:
+
De la: 239.63 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


GoldKabel este producator german, acest produs face parte din Seria Executive
Setul contine 4 bucati

  • high-end spike for decoupling of vibrational resonances
  • solid metal construction
  • costly material mix of aluminum, stainless steel, copper and special synthetic substance
  • the top of the spike is sitting on a sub dampfer unit and is held centered of a screwable massive metal shell
  • to recouple of loudspeaker cabinets, hifi blocks or hifi racks
  • clear exactly sounds, dynamic range increases, clear subwoofer contours
  • max. weight capacity per piece: 90 kg
  • dimensions: diameter: 60 mm, height: 30 mm


Goldkabel ' Suprematia calitatii germane

 

Intr-o epoca in care conexiunile wireless au devenit parte integranta din viata fiecaruia, faptul ca o companie care produce cabluri creste de la an la an si intra hotarat in memoria colectiva a iubitorilor de sunet este cat se poate de elocventa.

Infiintata in 1993 de Klaus Erhart, Goldkabel este rezultatul pasiunii de a impleti cu maiestrie acuratetea tehnica si obsesia pentru detalii cu calitatea materialelor folosite. Mai mult, solutiile inovatoare si designul exclusivist sint la ordinea zilei in fabrica de 750 de metri patrati din Ludwigshafen, locul in care se produc majoritatea celor peste 3000 de repere ale marcii.

Luand in considerare premiile, aprecierile si recenziile stranse de-a lungul anilor, Goldkabel nu poate fi clasificata altfel decat una dintre cele mai importante marci contemporane din domeniul conecticii audio/video.

Nu in ultimul rand, grija permanenta pentru mediul inconjurator este unul dintre elementele care diferentiaza Goldkabel de alte marci din domeniu, aproape toate produsele fiind distribuite fara (sau cu un minim de) ambalaje inutile. Calitate germana evidenta si palpabila.   

Spike GoldKabel Executive SpikePOD
PDF 1 Spike GoldKabel Executive SpikePOD

Nu sunt recenzii pentru Spike GoldKabel Executive SpikePOD. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare