Spike Dayton Audio DSS-5 Satin Nickel

  • Spike Dayton Audio DSS-5 Satin Nickel
177,45 RON / Set 4 Bucati
Cantitate:
+
De la: 29.58 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Informatii importante legate de vibratii, microvibratii cat si de necesitatea utilizarii unor astfel de produse dedicate (rack audio-video, stand boxe, platforme antivibratii, spike, spike shoes, etc) gasiti in PDF atasat!


Con din Alama placata cu Nichel.
ĂŽnaltime ajustabila.
Setul include:
- 4 conuri (spike)
- 4 elemente cilindrice de ajustare,
- 4 stîlpuri + 4 piese inserţie filetate (Whitworth),
- 4 suport (shoes spike)
- 4 perne protectoare cu dublu adeziv.


Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul bani/valoare la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eternal disputa cu granzii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei – awesomely affordable – excelenta pe bani putini. 

Spike Dayton Audio DSS-5 Satin Nickel
PDF 1 Spike Dayton Audio DSS-5 Satin Nickel
Spike Dayton Audio DSS-5 Satin Nickel
PDF 2 Spike Dayton Audio DSS-5 Satin Nickel
Spike Dayton Audio DSS-5 Satin Nickel
PDF 3 Spike Dayton Audio DSS-5 Satin Nickel

Nu sunt recenzii pentru Spike Dayton Audio DSS-5 Satin Nickel. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare