Spike Audio Selection (GoldKabel) Spike & Disc Large 4x

  • Spike Audio Selection (GoldKabel) Spike & Disc Large 4x
220,01 RON / Set 4 Bucati
Culoare

Cantitate:
+
De la: 36.67 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti prin curier AVMall (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.
Livrarea este gratuita pentru provincie prin Fan Curier (daca comanda depaseste 500 ron) timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

  • available in silver, gold or black
  • diameter: 36 mm
  • loading/piece: max. 30 kg
  • spike height: 30 mm + 7 mm for the disc
  • bondable foam pad provides good fixation on Spike

Specificatii Spike Audio Selection (GoldKabel) Spike & Disc Large 4x

Specificatii GOLDKABEL este producator german pentru cabluri, conectica si accesorii audio-video. Produsele sunt manufacturate in Germania.
Rigurozitate germana in privinta calitatii si functionalitatii a inlesnit usor ca aceste produse sa fie premiate de absolut toate revistele de specialitate inca din 2010 pana in prezent.
GOLDKABEL fabrica produse de cea mai buna calitate la cel mai bun raport pret-calitate din piata.
Cunoscand faptul ca concurenta este mare in acest domeniu, GOLDKABEL se remarca prin materialele folosite (conectica din cupru, placat cu aur de 24K, argint sau rhodium, cuprul folosit in majoritatea cablurilor GOLDKABEL este produs de renumitul fabricant Furukawa-Japonia, cablurile sunt de 3 sau 4 ori izolate cu camasa speciala PVC pentru a proteja semnalul audio-video de frecvente EMI/RFI nedorite), prin faptul ca tot timpul aduce produse noi in portofoliul sau/si produse care se fac usor remarcate de utilizatori datorita fiabilitatii si calitatiilor lor si nu in ultimul rand ca urmare a aspectului si utilitatii.

Nu sunt recenzii pentru Spike Audio Selection (GoldKabel) Spike & Disc Large 4x. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare